Ο Rauw Alejandro σπάει τη σιωπή του μετά το τέλος του αρραβώνα του με τη Rosalia

Ο Rauw Alejandro εξέδωσε μια μακροσκελή δήλωση την Τετάρτη (26 Ιουλίου), μόλις μια ημέρα αφότου αναφέρθηκε ότι ο ίδιος και η αρραβωνιαστικιά Rosalía έληξαν τη σχέση τους μετά από τρία χρόνια μαζί.

«Όλα αυτά τα χρόνια, συμμετείχατε στα επαγγελματικά μου επιτεύγματα, καθώς και σε όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα με τον σύντροφό μου», έγραψε ο Alejandro στα Ισπανικά. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν σε μια θέση όπου θα έπρεπε να δώσω μια δημόσια δήλωση για ένα τόσο ιδιωτικό θέμα στη ζωή μου».

Στη δήλωση, που κυκλοφόρησε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του, ο τραγουδιστής του “Lokera” συνεχίζει να επιβεβαιώνει ότι αυτός και η Rosalía τελείωσαν τη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε το 2019 μετά από μήνες ανταλλαγής μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσημων συναντήσεων σε ένα σαλόνι ξενοδοχείου στο Vegas κατά τη διάρκεια των Latin Grammy. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, είπε προηγουμένως το ζευγάρι στο Billboard για τη συνέντευξή του στο εξώφυλλο.

«Ναι, πριν από λίγους μήνες, η Rosi και εγώ τερματίσαμε τον αρραβώνα μας», συνέχισε ο Rauw στη δήλωσή του. «Υπάρχουν χιλιάδες προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν χωρισμό, αλλά, στην περίπτωσή μας, δεν ήταν λόγω απιστίας ή τρίτου προσώπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που προσπαθώ να αφομοιώσω τα πάντα, υπήρξαν ψευδείς δημόσιες καταγγελίες και λόγω του σεβασμού που τρέφω για αυτήν, τις οικογένειές μας και όλα όσα ζήσαμε ποτέ, δεν μπορούσα να μείνω ήσυχος και να συνεχίσω να βλέπω πώς προσπαθούν να καταστρέψουν την πιο αληθινή ιστορία αγάπης που μου επέτρεψε ποτέ ο Θεός να ζήσω. Χωρίς τίποτα άλλο να προσθέσω, στους θαυμαστές μου που αγαπώ τόσο πολύ, σας ευχαριστώ που είστε εκεί».

Η είδηση ​​του χωρισμού έρχεται αφότου οι καλλιτέχνες αποκάλυψαν ότι είχαν αρραβωνιαστεί στο μουσικό βίντεο του «Beso», από το κοινό EP RR με τρία κομμάτια που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

Δείτε τη δήλωση του Rauw Alejandro παρακάτω:

🗓️ 28 Jul 2023

Related Articles