Ο Rauw Alejandro κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Playa Saturno»

Rauw-Alejandro-credit-Marco-Perretta-15625153087

Ο Πορτορικανός σταρ κυκλοφόρησε ένα αιφνιδιαστικό «spinoff» άλμπουμ με τίτλο «Playa Saturno», στο οποίο φέρνει την παραλία στον απόκοσμο πλανήτη όπου σταμάτησε η προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του. Το «Playa Saturno» περιλαμβάνει μία σειρά από απροσδόκητες συνεργασίες. Ο Rauw Alejandro ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μεξικανό τραγουδιστή corridos tumbados Junior H στο «Picardía», το είδωλο της reggaetón Ivy Queen στο «Celebrando» και τον θρύλο της ισπανικής pop Miguel Bosé στο «Si Te Pegas». Στο άλμπουμ συμμετέχουν επίσης οι Jowell y Randy και οι Ñego y Dálmata, δύο σχήματα που προέρχονται αμφότερα από το Πουέρτο Ρίκο.

Στο πρώτο τραγούδι, «Playa Saturno Intro», ο Rauw Alejandro αφιερώνει το άλμπουμ στους θαυμαστές του.

«Είστε ανάμεσα στους ανθρώπους που σκέφτομαι περισσότερο. Κάνω μουσική επειδή με κάνει ευτυχισμένο, αλλά το κάνω και για εσάς, για να είμαι μαζί σας σε κάθε στιγμή της ζωής σας, ανεξάρτητα από τη συναισθηματική κατάστασή σας», λέει. «Σε όλες τις εμπειρίες που δεν μπορείτε να ξεχάσετε, θέλω να είμαι κι εγώ εκεί. Ελπίζω να μπορούμε να μένουμε πάντα συνδεδεμένοι. Καλώς ήρθατε στην “Playa Saturno”. Σας ευχαριστώ που είστε θαυμαστές μου», προσθέτει. Οι Ñego y Dálmata είναι η πρώτη guest συμμετοχή στο άλμπουμ στο τραγούδι «No Me La Molestes», το οποίο χαρακτηρίζεται από το κλασικό reggaetón ύφος του διδύμου.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα για το νέο άλμπουμ του «Playa Saturno», ο Rauw Alejandro εξήγησε ότι εξακολουθούσε να αισθάνεται ότι βρισκόταν βαθιά μέσα στον κόσμο του «Saturnο», γεγονός που του επέτρεψε να πειραματιστεί με τον ήχο του.

«Όταν έκανα περιοδεία, δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι το καλοκαίρι, την εποχή που κρύβει τόσες πολλές αναμνήσεις και περιπέτειες κοντά στις παραλίες του Πουέρτο Ρίκο, όπου η μουσική ήταν πάντα μαζί μου», έγραψε. «Όταν είσαι μακριά από το σπίτι σου είναι πραγματικά σαν να ζεις στον Κρόνο και ένιωσα τόση νοσταλγία και με μηδενικό χρόνο δεν ξέρω πώς το κατάφερα αυτό», ανέφερε. «Αποφάσισα να κάνω αυτό το άλμπουμ για τους θαυμαστές της κλασικής και σύγχρονης reggaetón, ειδικά για τους ανθρώπους μου από το Πουέρτο Ρίκο», τόνισε.

Ο Rauw Alejandro αποκάλυψε ότι ερχόταν ένα spinoff του «Saturno» σε συνέντευξή του στο Variety τον Μάιο. «Δεν πρόκειται για prequel. Είναι όπως όταν παρακολουθείς μία ταινία και υπάρχει μία άλλη ιστορία ενώ η ταινία εξελίσσεται παράλληλα – έχω ένα τέτοιο άλμπουμ σαν αυτό για το “Saturno”», είπε.

Ο Rauw Alejandro, ο οποίος πρόκειται να συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία του «Saturno» τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη, είπε επίσης ότι σχεδιάζει να συμπεριλάβει μερικά από τα τραγούδια του «Playa Saturno» στο πρόγραμμα των συναυλιών του. «Είναι ένα μεγάλο project. Μου αρέσει να κάνω μεγάλα πράγματα. Όλα συνδέονται με το “Saturno”, επειδή θα κάνω περιοδεία σε αυτό το άλμπουμ μέχρι το τέλος του έτους», ανάφερε.

🗓️ 12 Jul 2023

Related Articles