Ο Post Malone θα ερμηνεύσει το τραγούδι «America the Beautiful» στο Super Bowl 2024

Οι Post Malone, Reba McEntire και Andra Day θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια του pre-game για το Super Bowl LVIII στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NFL.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Allegiant Stadium την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και θα μεταδοθεί στο CBS. Το NFL είχε ανακοινώσει προηγουμένως τον Usher ως τον headliner του Apple Music Super Bowl Halftime Show.

Ο Country Music Hall of Famer McEntire θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, ο multiplatinum hip-hop-rock καλλιτέχνης Malone θα ερμηνεύσει το «America the Beautiful» και η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός Andra Day θα τραγουδήσει το «Lift Every Voice and Sing».

Η παραγωγή και η διασκευή του εθνικού ύμνου και του “Lift Every Voice and Sing” θα γίνει από τον βραβευμένο με Emmy μουσικό σκηνοθέτη/παραγωγό Adam Blackstone.

Η ψυχαγωγία πριν από το παιχνίδι και το Apple Music Super Bowl Halftime Show θα έχουν επίσης πρεμιέρα παραστάσεις στην αμερικανική νοηματική γλώσσα. Εκ μέρους της Εθνικής Ένωσης Κωφών (NAD), ο ηθοποιός Daniel Durant, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Coda», θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στο ASL. Η ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια Anjel Piñero θα υπογράψει το «America the Beautiful», και ο Shaheem Sanchez, ηθοποιός και χορογράφος, θα ερμηνεύσουν το “Lift Every Voice and Sing”.Ο Sanchez θα εκτελέσει επίσης τη διασκευή ASL του Apple Music Super Bowl Halftime Show.

Οι παραστάσεις πριν από το παιχνίδι ASL και η παράσταση ASL Halftime θα παράγονται σε συνεργασία με τον Alexis Kashar του Love Sign και τον Howard Rosenblum του NAD.

Το Apple Music Super Bowl Halftime Show θα παράγεται από την DPS με τους Roc Nation και Jesse Collins ως εκτελεστικούς παραγωγούς και τους Hamish Hamilton και Shawn “Jay-Z” Carter ως σκηνοθέτες.

🗓️ 23 Jan 2024

Related Articles