Ο Post Malone κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Austin»

Post-Malone-15624780729

Ο Post Malone κυκλοφορεί το πέμπτο άλμπουμ του με τίτλο «Austin». Το «Austin» είναι μία ακόμη αλλαγή στον ήχο του Post Malone. Το άλμπουμ πήρε τον τίτλο του από το πραγματικό όνομα του, αποτελεί μία ακόμη αλλαγή στον ήχο του πολυδιάστατου καλλιτέχνη Post Malone.

Ο Malone δημιούργησε το άλμπουμ του με τη βοήθεια των μακροχρόνιων συνεργατών του Louis Bell και Andrew Watt, επιλέγοντας να ενορχηστρώσει όλα τα τραγούδια με ζωντανά όργανα.

Το άλμπουμ «Austin» περιλαμβάνει 17 τραγούδια που διαθέτουν τον χαρακτηριστικό ήχο του 28χρονου καλλιτέχνη, ο οποίος συνδυάζει hip-hop και pop σε ένα μοναδικό μείγμα σύγχρονης τραγουδοποιίας.

Ο Post Malone εξερευνά νέα μουσικά εδάφη στο Austin», παίζοντας ο ίδιος 66κιθάρα σε «κάθε τραγούδι του άλμπουμ». Την προσμονή για την άφιξη του «Austin» ανέβασε το προηγούμενο διάστημα η κυκλοφορία των singles «Chemical» (με τη συμμετοχή – έκπληξη του Mick Jagger στις μαράκας), «Mourning» και «Overdrive».

Ο Malone αυτή τη στιγμή ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στη Βόρεια Αμερική στο πλαίσιο της περιοδείας «If Y’all Weren’t Here, I’d Be Crying».

Κατά τη διάρκεια του ολοκαίνουργιου προγράμματός του, παρουσιάζει κάθε βραδιά έως τρία τραγούδια από το νέου άλμπουμ του «Austin». Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα, ο Post Malone αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές του με μία απροειδοποίητη εμφάνιση στην Times Square της Νέας Υόρκης. Ξεκίνησε την εμφάνισή του με το τραγούδι «Overdrive», ενώ ακολούθησαν αγαπημένα τραγούδια του κοινού όπως το «Circles» και το «Sunflower». Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να ακούσουν τα νέα τραγούδια του «Enough is Enough» και «Chemical». Έκλεισε την εμφάνισή του με το τραγούδι «Congratulations».

Ο Post Malone ξαναγράφει τακτικά την ιστορία, θολώνει τα όρια μεταξύ των μουσικών ειδών και δίνει τροφή για μακροσκελείς συζητήσεις στο διαδίκτυο. Βρίσκεται στο χώρο της δισκογραφίας από το 2015 και έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο. Ο Post Malone είναι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα διαμαντένια singles (8) στα χρονικά και σημείωσε ένα ανεπανάληπτο ορόσημο όταν το τραγούδι του «Sunflower» σε συνεργασία με τον Swae Lee για την ταινία «Spider-Man: Into The Spider Verse» αναδείχθηκε στο πρώτο τραγούδι στην ιστορία που έγινε 18 φορές πλατινένιο. Το «Austin» διαδέχεται για τον Post Malone το άλμπουμ «Twelve Carat Toothache», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και έκανε ντεμπούτο στο Top 5 του Billboard 200.

🗓️ 31 Jul 2023

Related Articles