Ο Post Malone ερμήνευσε live το «America the Beautiful» στο Super Bowl του 2024 με την ακουστική του κιθάρα

Ο Post Malone εκτόξευσε το νευρικό του άγχος πριν από το παιχνίδι και έδωσε μια συναρπαστική ερμηνεία του “America the Beautiful” πριν από το Super Bowl LVIII την Κυριακή (11 Φεβρουαρίου) μαζί με την ακουστική του κιθάρα.

Το multi-hyphenate ήταν ανάμεσα σε μια έναστρη σύνθεση που περιλάμβανε τους καλλιτέχνες πριν από το παιχνίδι Reba McEntire και Andra Day. Η pop star της χώρας Reba McEntire ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο, ενώ η Day τραγούδησε το «Lift Every Voice and Sing».

Πριν από την εμφάνισή του, ο Posty άγγιξε τη νευρικότητά του σε μια συνέντευξη με την Nadeska Alexis της Apple Music. «Τραγικά νεύρα. Είμαι πολύ νευρικός, αλλά ενθουσιασμένος. Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι απλά διασκεδαστικό και σούπερ επικό να μπορείς να βγεις έξω και να πεις ένα τραγούδι που τόσοι πολλοί όμορφοι καλλιτέχνες έχουν τραγουδήσει στο παρελθόν. Απλώς θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, απλώς θα κάνω το καλύτερο και θα του δώσω αυτό που του αξίζει», είπε.

Ο Posty αποκάλυψε πώς ο πατέρας του τον βοήθησε να ηρεμήσει το άγχος του μέχρι την παράσταση του. «Ο μπαμπάς μου μου είπε: «Δεν θα κάνεις ποτέ τους πάντες ευτυχισμένους, γι’ αυτό να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις το καλύτερο δυνατό σε ό,τι κάνεις.» Κάνε το με τον τρόπο σου και κάνε το με αγάπη», πρόσθεσε ο Malone στην συνέντευξη του με την Nadeska Alexis.

Μετά τους Malone, McEntire και Day, ο Usher έκανε την πιο μεγαλειώδες εμφάνιση, καθώς ονομάστηκε ο ερμηνευτής του ημιχρόνου. Ακολουθώντας τον Usher ερμήνευσαν και οι Beyonce, Dr. Dre και Bruno Mars και άλλοι. Ο Usher εδραιώσε τη θέση του στην ιστορία ως ένας από τους πιο αξέχαστους ερμηνευτές στη σύγχρονη μουσική. «Θα είναι σίγουρα ένα γεγονός», είχε πει στο Billboard για το σετ του ημιχρόνου. «Υπάρχουν ειδικοί καλεσμένοι. Και σκέφτηκα νέα τραγούδια. Αλλά ξέρετε, είναι 12 με 15 λεπτά. Επομένως, είναι πραγματικά δύσκολο να προσδιοριστεί ποια στιγμή έχει μεγαλύτερη σημασία από άλλες, ειδικά με ένα νέο τραγούδι. Αλλά υπάρχει ο χορός, η γκαρνταρόμπα, ο φωτισμός, το γεγονός ότι το κοινό μπορεί να τραγουδήσει μαζί σου… Είναι πολλά. Οπότε προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι» δήλωσε πριν από το μεγάλο σόου ο Usher.

🗓️ 12 Feb 2024

Related Articles