Ο Post Malone αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του «AUSTIN», και τη λίστα κομματιών

Ο Post Malone αποκάλυψε επίσημα τη λίστα κομματιών και την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου άλμπουμ του, «AUSTIN». Το «Austin» ξεκινά με τα νέα τραγούδια «Don’t Understand» και «Something Real» πριν περάσουμε σε γνώριμα μονοπάτια με το «Chemical», το πρώτο single του Post Malone για το 2023. Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα τραγούδια που ανυπομονούμε να ακούσουμε περιλαμβάνονται τα «Novacandy», «Too Cool To Die», «Socialite» και «Texas Tea».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, το «Austin» δεν περιέχει καμία συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες. Δεδομένου, όμως ότι ο Post Malone συνεργάζεται συχνά με φίλους του από τη μουσική βιομηχανία, είναι πιθανό να αποκαλύψει τις συμμετοχές στο νέο άλμπουμ του κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

Κάνοντας την ανακοίνωση μέσω Twitter, ο καλλιτέχνης επιβεβαίωσε μια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 28 Ιουλίου και αποκάλυψε μια λίστα 17 τραγουδιών που περιλαμβάνει προηγούμενα σινγκλ “Chemical” και «Mourning». Ο Posty έβαλε επίσης ένα απόσπασμα 30 δευτερολέπτων από ένα από τα κομμάτια, γράφοντας, “Εδώ είναι ένα απόσπασμα ενός από αυτά, σας αγαπώ!!!”

To AUSTIN θα ακολουθήσει τo κομμάτι των δώδεκα καρατίων του Ιουνίου 2022 και θα υποστηριχθεί με την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική «If Ya’ll Weren’t Here, I’d Be Crying». «Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα βγω έξω και θα κάνω μερικά ακόμα σόου για όλους», πρόσθεσε ο Malone.

To tracklist του «AUSTIN»:

 1. Don’t Understand
 2. Something Real
 3. Chemical
 4. Novacandy
 5. Mourning
 6. Too Cool To Die
 7. Sign Me Up
 8. Socialite
 9. Overdrive
 10. Speedmeter
 11. Hold My Breath
 12. Enough is Enough
 13. Texas Tea
 14. Buyer Beware
 15. Landmine
 16. Green Thumb
 17. Laugh It Off

🗓️ 29 Jun 2023

Related Articles