Ο Post Malone ανακοινώνει το νέο τραγούδι «Chemical»

05-Post-Malone-cr-Adam-DeGross-press-2022-billboard-1548

Μια νέα μουσική εποχή του Post Malone πλησιάζει και ο 27χρονος σταρ μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη 12 Απριλίου για να ανακοινώσει το επερχόμενο σινγκλ του “Chemical”, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Απριλίου.

Στο κλιπ των 15 δευτερολέπτων, ο Posty φαίνεται να βγαίνει στο αισιόδοξο, λαμπερό κομμάτι στο στούντιο. «Fresh out of the party / Smoking in the car with you / Seven nation army / Fighting in the bar with you», τραγουδάει στο ρεφρέν.

Το “Chemical” ακολουθεί το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Post Malone, Twelve Carat Toothache, το οποίο περιλάμβανε επιτυχίες όπως το “One Right Now” και το “Cooped Up”.

«Είναι τόσο δύσκολο», είπε προηγουμένως ο Post στο Billboard για το μουσικό του ταξίδι στο εξώφυλλό του τον Φεβρουάριο του 2022. «Χάνεις πολύ από τον καλλιτέχνη σήμερα επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν τόσες πολλές ιδιοφυείς ιδέες, αλλά χάνεις πολλά από αυτά μέσα από όλα όσα μπορεί να συμβούν με την επιχειρηματική πλευρά — και χάνεις λίγο από τον εαυτό σου. Κάθε φορά που αλλάζει η τέχνη μου και ο τρόπος σκέψης μου για κάποιον άλλο, αυτό αφαιρεί ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου κάθε φορά. Νιώθω ότι προσπαθώ να το ξαναφτιάξω».

«Προσπαθώντας να σπρώξω 20 έως 25 τραγούδια, δεν λειτουργεί. Μιλώντας με τη δισκογραφική [είναι σαν], «Α, αν έχεις λιγότερα τραγούδια, δεν πρόκειται να κάνεις τόσο πολύ ροή», αλλά το όλο θέμα είναι ότι δεν θέλεις να θέσει σε κίνδυνο την τέχνη σου και την ψυχική σου ατμόσφαιρα σε τίποτα ,” συνέχισε. «Έχω κάνει πολλούς συμβιβασμούς, ειδικά μουσικά, αλλά τώρα δεν νιώθω ότι θέλω πια. Δεν χρειάζομαι το Νο. 1. αυτό δεν με ενδιαφέρει πλέον».

🗓️ 13 Apr 2023

Related Articles