Ο Pitbull και η Dolly Parton ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο τους single «Powerful Women»

Ο Armando Christian Pérez, παγκοσμίως γνωστός ως Pitbull, ξεκίνησε το Daytona 500, τον 66ο αγώνα του αγώνα, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, με ένα φαντασμαγορικό σόου πριν από την εκδήλωση.

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ενεργοποιηθείς από το να κάνεις τον Pitbull να εμφανιστεί πριν από τον αγώνα Daytona 500», δήλωσε ο Frank Kelleher, Πρόεδρος του Daytona International Speedway. “Ο Pitbull κυκλοφορεί την μια επιτυχία μετά την άλλη για πάνω από μια δεκαετία και έχει δείξει τεράστια μακροζωία ως καλλιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια. Θα φέρει εδώ όλα τα vibes και την κουλτούρα της Νότιας Φλόριντα για να παρουσιάσει το σόου για την 66η έκδοση του The Great American Race .»

Επιπλέον, ο Pitbull ανακοίνωσε τη συνέχιση της σειράς δίσκων του «TRACKHOUSE», η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ροής. Οι στίχοι και το εξώφυλλο του EP με τίτλο “TRACKHOUSE: Daytona 500 Edition” αντικατοπτρίζουν βασικά στοιχεία του μεγαλύτερου αγώνα της NASCAR. Ο Pitbull εντάχθηκε στην Trackhouse Racing ως συνιδιοκτήτης το 2021, γεφυρώνοντας τους κόσμους της μουσικής και των αγώνων για να ενώσει και να εμπνεύσει τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια από αυτό το έργο είναι η συνεργασία του με την μοναδική τραγουδίστρια της country Dolly Parton στο «Powerful Women», το οποίο βασίζεται σε δείγματα του πρόσφατου single της θρυλικής τραγουδίστριας το «9 to 5».

🗓️ 22 Feb 2024

Related Articles