Ο Pharrell Williams και ο Travis Scott κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι "Down in Atlanta"

Ο Pharrell Williams και ο Travis Scott μοιράστηκαν το νέο τους τραγούδι «Down in Atlanta». Το τραγούδι ανακοινώθηκε περίπου την ίδια στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι το φεστιβάλ «Something in the Water» του Williams θα επιστρέψει στη Βιρτζίνια Μπιτς το 2023.

Το πολυήμερο μουσικό φεστιβάλ «Something in the Water» θα διεξαχθεί στη γενέτειρα του Pharrell Williams, στη Βιρτζίνια Μπιτς, μεταξύ 28 Απριλίου και 30 Απριλίου 2023. Η σύνθεση δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά η έκδοση του 2022 περιλάμβανε τους Chloe x Halle, Lil Baby, και άλλους. Νωρίτερα φέτος, η Williams μοιράστηκε το “Cash In Cash Out” και εμφανίστηκε στο “Stay With Me” του Calvin Harris και στο “Neck & Wrist” του Pusha T.

Το “Down in Atlanta” είχε πειραχθεί πολλές φορές πριν από την κυκλοφορία του, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του Scott’s Las Vegas Road to Utopia τον Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι μοιράστηκε teaser του κομματιού στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Σεμπτέβριο, με ένα απόσπασμα που κοινοποιήθηκε στο TikTok του Pharrell.

Το «Down In Atlanta» ερμηνεύεται εξ ολοκλήρου από τον Scott, με τον Pharrell να διευθύνει την παραγωγή. Σηματοδοτεί την τρίτη συλλογική κυκλοφορία του ντουέτου, με τον Pharrell να έχει συμμετάσχει προηγουμένως στην παραγωγή του κομματιού του άλμπουμ του Scott «Rodeo», «Flying High». Ο Pharrell αργότερα εντάχθηκε στο The Weekend στο «SKELETONS» του Scott, που βγήκε από το άλμπουμ του 2018 «Astroworld».

Το κομμάτι έρχεται καθώς τόσο ο Pharrell όσο και ο Scott έχουν ανακοινώσει τα επερχόμενα άλμπουμ, αν και δεν είναι ακόμη γνωστό εάν το “Down In Atlanta” θα εμφανιστεί σε κανένα από αυτά. Από την πλευρά του, ο Pharrell μοιράστηκε τον τίτλο του τρίτου σόλο άλμπουμ του – “Phriends” – νωρίτερα αυτό το μήνα και αποκάλυψε ότι θα περιλαμβάνει μια συνεργασία με το συγκρότημα K-pop BTS. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Phriends» δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

🗓️ 22 Nov 2022

Related Articles