Ο Pharrell Williams ετοιμάζει νέα συνεργασία με τους BTS

RM-BTS-pharrell-RS-2022-billboard-1548

Έρχεται περισσότερη μουσική από τους BTS! Ο Pharrell Williams και ο RM μέλος των BTS κάθισαν και πήραν συνέντευξη μεταξύ τους για το τεύχος Musicians on Musicians του Rolling Stone σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, το οποίο οδήγησε σε πολλά teaser για τις επερχόμενες μουσικές και των δύο καλλιτεχνών.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο RM ρώτησε τον Pharrell τι θα ακολουθήσει για τη μουσική του, στην οποία ο 49χρονος μοιράστηκε αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ του και μια συνεργασία που θα ήθελε να κάνει μαζί με τους BTS.

«Λοιπόν, το πρότζεκτ μου, λέγεται…» είναι [με] το όνομά μου και ο τίτλος του άλμπουμ είναι Phriends», είπε ο τραγουδοποιός και παραγωγός στο μέλος του BTS. «Είναι ο πρώτος τόμος. Εσείς [BTS] είστε εκεί, προφανώς. Και στην πραγματικότητα μιλάω για αυτό περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε, αλλά είναι ένα τραγούδι από το άλμπουμ μου που τραγουδήσατε έσεις [BTS] και είναι καταπληκτικό και είμαι πολύ ευγνώμων».

Ενώ φρόντισαν και οι δύο καλλιτέχνες να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές, ο RM δήλωσε, «Απλά αγαπώ αυτό το τραγούδι». Ο Pharrell σημείωσε ότι «Όλοι όσοι ακούνε για αυτή την νέα συνεργασία λένε, «Ουάου»».

Ευτυχισμένος με τη συλλογική τους προσπάθεια, ο Pharrell ήθελε ο RM να ξέρει ότι είναι περισσότερο από πρόθυμος να συνεργαστεί με τον RM στη σόλο καριέρα του. «Είπες ότι έχει σχεδόν τελείωση κατά 90 τοις εκατό με το σόλο άλμπουμ σου», αποκάλυψε. «Αλλά αν μέσα σε αυτό το τελευταίο 10 τοις εκατό, χρειάζεσαι και εμένα.. εννοώ…» δήλωσε ο Pharrell στον RM, και ο RM απάντησε «Πάντα, σε χρειαζόμουν, εδώ και 15 χρόνια», προσθέτοντας ότι νιώθει «τιμημένος και ευγνώμων».

Ολοκληρώνοντας τη συζήτησή τους, ο Pharrell έδωσε στον RM μερικές συμβουλές  για την καριέρα του. «Θα έλεγα απλώς να συνεχίσουμε να προχωράμε. Συνέχισε να είσαι περίεργος. Και μην ασκείς κανένα είδος πίεσης σε αυτό που κάνεις “…”Μην πεις ποτέ τίποτα απόλυτο, όπως, “Ω, δεν θα ξανακάνω μουσική…” Δεν θα έκανα ποτέ τίποτα από αυτά », είπε ο RM. «Μην λες ποτέ όχι, απλώς μείνε σταθερός σε αυτό που κάνεις και στην καριέρα σου, απλά συνέχισε να προχωράς» δήλωσε ο Pharrell.

🗓️ 02 Nov 2022

Related Articles