Ο Pharrell Williams είναι πλέον ο καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών της Louis Vuitton

16436_01_intervista_a_pharrel_williams

Ο Pharrell Williams έχει προσληφθεί ως ο δημιουργικός διευθυντής των ανδρικών ενδυμάτων της Louis Vuitton. Η πρώτη του συλλογή για το brand θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον Ιούνιο. Ο Pharell συνεργάστηκε στο παρελθόν με τη μάρκα το 2004 και το 2008.

Αναλαμβάνει τον Virgil Abloh, ο οποίος υπηρέτησε ως καλλιτεχνικός διευθυντής της συλλογής ανδρικών ενδυμάτων της Louis Vuitton από το 2018 μέχρι τον θάνατό του το 2021. Ήταν ο πρώτος μαύρος Αμερικανός που διορίστηκε στο ρόλο.

«Ο Pharrell Williams είναι ένας οραματιστής του οποίου τα δημιουργικά σύμπαντα επεκτείνονται από τη μουσική στην τέχνη και στη μόδα – καθιερώνοντας τον εαυτό του ως πολιτιστικό παγκόσμιο σύμβολο τα τελευταία είκοσι χρόνια», έγραψε η Louis Vuitton στο Instagram. «Ο τρόπος με τον οποίο σπάει τα όρια στους διάφορους κόσμους που εξερευνά, ευθυγραμμίζεται με το καθεστώς του Louis Vuitton ως Πολιτιστικού Μείζονα, ενισχύοντας τις αξίες της καινοτομίας, του πρωτοποριακού πνεύματος και της επιχειρηματικότητας».

Ο Pharrell έχει μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία της μόδας, διαδραματίζοντας ρόλο στην άνοδο του streetwear καθώς και συνιδρυτής της εταιρείας Billionaire Boys Club με τον Ιάπωνα σχεδιαστή Nigo το 2003. Επίσης, στο παρελθόν ξεκίνησε συνεργασίες με την Adidas καθώς και με τις πολυτελείς μάρκες Moncler και Chanel. Παράλληλα, ο Tyler, The Creator μοιράστηκε πρόσφατα τις συμβουλές που του άλλαξαν τη ζωή της καριέρας που του έδωσε κάποτε ο Pharrell σε ένα teaser για ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Το RapCaviar Presents θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις ΗΠΑ στις 30 Μαρτίου. Θα ασχοληθεί με ζητήματα του σήμερα μέσα από τις ιστορίες καλλιτεχνών hip-hop, συμπεριλαμβανομένων των Tyler, Jack Harlow, Polo G, City Girls, Roddy Ricch, Coi Leray και άλλων. Αναπολώντας μια εποχή που ήταν μαζί στο στούντιο, ο ράπερ μοιράστηκε ότι ο σταρ των Neptunes του είχε πει: «Το κατάλαβες, απλά δεν το βλέπεις». Σε άλλο σημείο, ο Drake αγόρασε πρόσφατα ένα επιχρυσωμένο PSP 14 καρατίων που παραγγέλθηκε το 2008 από τον Pharrell.

🗓️ 17 Feb 2023

Related Articles