Ο Paul Mayson κυκλοφόρησε το νέο σινγκλ «Have It All»

e9e7de7e-363b-46a9-9ab2-013b348938ce

Ο Ολλανδός DJ και παραγωγός Paul Mayson αποκαλύπτει την τελευταία του κυκλοφορία, “Have It All”. Αυτός ο απόλυτος δίσκος χορού συνδυάζει μουσική house με ψυχικούς και νοσταλγικούς ήχους που σε κάνουν να λαχταράς το καλοκαίρι. Η κυκλοφορία του bundle αποτελεί μέρος της αποστολής της Mayson να δημιουργήσει μια σειρά από διαχρονικούς και ξεσηκωτικούς δίσκους χορού εμπνευσμένους από τον εμβληματικό ήχο και την κουλτούρα της πρώιμης εποχής της house μουσικής.

«Ως παραγωγός, πάντα ένιωθα ότι εμπνέομαι από τη house μουσική του ’80. Όπως και με τον τρόπο που ξεκίνησε η house μουσική, μου αρέσει να συνδυάζω old-school house ήχους με οργανικά δείγματα και επιρροές από disco, soul και hip-hop. Η έγχυση δειγμάτων ντίσκο, η θετικότητα και η ελευθερία είναι ένα σαγηνευτικό μέρος της κουλτούρας. Το να μπορείς να δημιουργήσεις χορευτική μουσική που ξεπερνά τις τάσεις, που ανεβάζει τη διάθεσή σου και σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος, είναι αυτό που με οδηγεί».

Την κυκλοφορία συνοδεύει ένα μουσικό βίντεο που οδηγεί στην κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της Mayson με τη Sony Music αυτό το καλοκαίρι. Το “Have It All” είναι μια συγχώνευση της house μουσικής με το εμβληματικό τμήμα πνευστών από το “Street Player” του Σικάγο και είναι μια γιορτή της χαράς και του ταξιδιού της αγάπης και της φιλίας. Το δεύτερο κομμάτι του Mayson, «I Want You», ξεπερνά τα όρια μέσα στη χορευτική μουσική με μια πιο indie-ηλεκτρονική προσέγγιση.

Ο Mayson είναι ένας ευέλικτος παραγωγός γνωστός για τη δουλειά του με παγκόσμιους καλλιτέχνες ποπ και χιπ-χοπ όπως οι Ella Eyre, Sam Feldt, Nathan Sykes, Don Diablo, Yelawolf και Far East Movement. Επιπλέον, έχει κερδίσει υποστήριξη από DJs, συμπεριλαμβανομένων των Axwell & Ingrosso, David Guetta, Oliver Heldens, Sam Feldt, Don Diablo και Riton.

Η κυκλοφορία του πακέτου του Mayson υπόσχεται ότι θα πρέπει να την ακούσουν οι λάτρεις της ανεβαστικής χορευτικής μουσικής που ξεπερνά τις τάσεις και τα είδη.

🗓️ 27 Apr 2023

Related Articles