Ο NRJ Cyprus σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με ζωντανές εκπομπές από το Mall Of Cyprus

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο NRJ Cyprus ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ομορφότερη εποχή του χρόνου με μπόλικη ενέργεια, χαρά και διασκέδαση! Η ομάδα του NRJ Cyprus από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα εκπέμπει ζωντανά από το MALL OF CYPRUS, τον απόλυτο προορισμό για ψώνια και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους!

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου με μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, παρέα με τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Σε ένα διαμορφωμένο εορταστικό πρόγραμμα οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Μάρκος Κωμοδρόμος, ‘Αντρη Καραντώνη, Τζώρτζια Παναγή, Μάριος Βασίλειου, Μύριελ Γρηγορίου και οι local DJs του σταθμού Νικόλας Ταλιαδόρος και DJ Kru, θα μεταδίδουν ζωντανά σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και φυσικά με HIT MUSIC ONLY.

Κάντε λοιπόν την βόλτα σας στο MALL OF CYPRUS από τις 11 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου και μπείτε στους πιο διασκεδαστικούς γιορτινούς ρυθμούς με πολλές εκπλήξεις, live links, παιχνίδια, δώρα, και την καλύτερη μουσική.

🗓️ 05 Dec 2023

Related Articles