Ο Nicky Youre κυκλοφορεί το νέο single "Shut Me Up"

082822_BBedder_PMC_082

Ο 23χρονος καλλιτέχνης της indie-pop Nicky Youre κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Shut Me Up”. Το κομμάτι, παραγωγής Cirkut (Britney Spears, Sam Smith), έρχεται μαζί με ένα επίσημο βίντεο που βρίσκει τον Nicky να περιγράφει λεπτομερώς τα βήματα για να καθαρίσετε το κεφάλι σας όταν είστε νευρικοί και πως να αντριδράσετε στην πρώτη κίνηση σε μια σχέση. Δείτε το βίντεο που σκηνοθετεί ο Matt Shaffar παρακάτω.

Μιλώντας για το “Shut Me Up”, ο Nicky είπε: “Αυτό το τραγούδι γράφτηκε και παρήχθη με μερικούς από τους αγαπημένους μου συνεργάτες και φίλους όλων των εποχών. Όταν γράψαμε αυτό το τραγούδι πέρυσι, δεν είχα ιδέα ότι πολλοί άνθρωποι θα συνδεθούν με αυτό με τον ίδιο τρόπο που το έκανα εγώ. Για μένα, αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με το να αισθάνομαι ενθουσιασμένος για το άγνωστο. Η αβεβαιότητα είναι κάτι που με φοβίζει και με κάνει να αισθάνομαι αισιόδοξος ταυτόχρονα. Γνωρίζοντας ότι κάτι καλό μπορεί να προέλθει από μια άγνωστη κατάσταση πάντα ηρεμεί τα νεύρα και μου φέρνει αυτοπεποίθηση και άνεση’’.

Το «Shut Me Up» μιλά για εκείνη τη στιγμή στις σχέσεις που δεν είσαι σίγουρος πώς νιώθει κάποιος για σένα. Είναι η στιγμή στις σχέσεις που νομίζεις ότι ξέρεις πώς νιώθουν, αλλά κανείς από τους δύο δεν το έχετε πει δυνατά ο ένας στον άλλον.

Είναι το άβολο στάδιο όπου συνεχίζεις τις συζητήσεις γιατί φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση. Μερικές φορές νιώθεις ότι χρειάζεσαι λίγη βοήθεια από τον σύντροφό σου για να σου κλείσει το στόμα και να το φτιάξει για σένα. Ελπίζω μόνο και εύχομαι να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τραγούδι για να κλείσετε τα λόγια του επόμενου συνεργάτη σας ;)” πρόσθεσε.

Υποψήφιο για βραβείο μουσικής iHeartRadio και Kids’ Choice Award, το 2023 αποδεικνύεται ήδη μια συναρπαστική χρονιά για τον τραγουδιστή. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Nicky ανακοίνωσε τα πρώτα του πρωτοσέλιδα σόου στο Moroccan Lounge του Λος Άντζελες και στο New York’s Baby’s All Right στις 30 Μαρτίου και στις 18 Απριλίου.

Επίσης, ο Nicky συνεργάστηκε με την Diane Warren για το πρωτότυπο τραγούδι “Found” από την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix “The Magician’s Elephant” που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.

Το “Shut Me Up” ακολουθεί την κυκλοφορία του “Eyes On You” από τον περασμένο Νοέμβριο και την επιτυχία του Nicky, το Platinum Smash “Sunroof” με πιστοποίηση RIAA, το οποίο πέρασε 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 στο Hot 100 του Billboard (ανέβηκε στο #4). Είναι το τραγούδι με τις περισσότερες ροές στο αμερικανικό ραδιόφωνο το 2022 και εντάχθηκε και σε διάφορες άλλες λίστες προς στο τέλος της χρονιάς, όπως στα «100 καλύτερα τραγούδια του 2022» του Billboard και τα «100 καλύτερα τραγούδια» των Los Angeles Times (2022).

🗓️ 28 Feb 2023

Related Articles