Ο Nicky Romero συνεργάζεται με τον Jonas Blue και τον Nico Santos για το νέο single «All You Need Is Love»

Ο Nicky Romero επιστρέφει στη Virgin Records/Universal Music Germany με το ξεσηκωτικό σινγκλ του dance-pop crossover “All You Need Is Love”, για το οποίο συνεργάστηκε με τον βασικό στέλεχος της dance-pop Jonas Blue και τον ταλαντούχο τραγουδιστή και παραγωγό Nico Santos. Με τρεις δυνάμεις πίσω από αυτό, θα περίμενε κανείς ότι αυτή η συνεργασία δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική, και σίγουρα αποδίδει.

Ο Nicky Romero, το πραγματικό όνομα Nick Rotteveel, είναι ένας Ολλανδός DJ παγκοσμίως γνωστός. Είναι κυρίως γνωστός για τη διεθνή επιτυχία συνεργασίας του με τον Avicii, με τίτλο “I Could Be The One” καθώς και για την προηγούμενη κυκλοφορία με τους NERVO με τίτλο “Like Home”. Έχει τη δική του επιτυχημένη δισκογραφική εταιρεία, γνωστή ως Protocol Records, η οποία έχει υπογράψει πολλούς μεγάλους και ανερχόμενους ηλεκτρονικούς καλλιτέχνες όπως οι Calvin Harris, CID, Amba Shepherd, Don Diablo, Vicetone, R3hab, Hardwell και Nile Rodgers, μεταξύ πολλών άλλων. Είναι ένας από τους κορυφαίους ανθρώπους στη βιομηχανία EDM και συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί είναι εμβληματικός κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με το Spotify, αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί από τους Sam Gray, Albert Harvey, Alexander Standal Pavelich, Guy James Robin, Neil Richard Ormandy, Nicholas Raymond Lamb, Nick Rotteveel, Nico Santos, Robin Sherpa και Samuel John Gray, ενώ ήταν Παραγωγή των Nicky Romero, Jonas Blue, Albert Harvey και Robin Sherpa. Το “All You Need Is Love” είναι εύκολα η φετινή καλοκαιρινή χαλαρωτική επιτυχία που δίνει ηλιοβασίλεμα στα βαθιά θετικά φωνητικά του Nico Santos. Το κομμάτι ξεκινάει απαλά, χρησιμοποιώντας έναν οργανικό ρυθμό με τον Nico Santos να πηδάει αμέσως, δείχνοντας γρήγορα την εκπληκτική φωνή του που είναι γεμάτη λαχτάρα. Το κομμάτι εξελίσσεται σε μια αισιόδοξη, ανεβαστική ατμόσφαιρα για το ρεφρέν, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στην παραλία. Η ομάδα από την πλευρά της παραγωγής αναδεικνύει πλήρως την ικανότητα του Nicky Romero και του Jonas Blue να κυκλοφορήσουν έναν σούπερ σιγοβρασμένο καλοκαιρινό ποπ ύμνο, που είναι βέβαιο ότι θα είναι δημοφιλής στο ραδιόφωνο αυτό το καλοκαίρι.

Μιλώντας για το κομμάτι, ο Nicky Romero είπε: «Μου άρεσε πολύ που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον Jonas και τον Nico σε αυτόν τον εκπληκτικό δίσκο. Είναι και οι δύο υπερταλαντούχοι καλλιτέχνες και το συνθλίβουν με κάθε περίσταση. Ο Jonas έχει κυκλοφορήσει νωρίτερα μερικά από τα αγαπημένα μου τραγούδια επιτυχίας και είναι μάστορας στη δημιουργία συναισθηματικών και εγκάρδιων κομματιών. Γνώρισα τον Nico μόλις πρόσφατα και αμέσως ένιωσα ότι η καταπληκτική φωνή του θα ταίριαζε καλύτερα σε αυτό το τραγούδι. Όταν ηχογράφησε τα φωνητικά του, ήταν ένα άμεσο ταίριασμα καθώς μετέφερε τέλεια τα συναισθήματα που θέλαμε να στείλουμε στον κόσμο. Ήταν υπέροχη η πρεμιέρα του “All You Need Is Love” στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι με τον Jonas τον Μάρτιο και είμαι χαρούμενος που μπορούμε επιτέλους να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές και τους ακροατές μας σε όλο τον κόσμο».

Ο Jonas Blue πρόσθεσε: «Ο Nicky ήταν πάντα κάποιος που κοίταξα από τότε που άρχισα να παράγω μουσική, οπότε είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί του! Και το ταλέντο του Nico ήταν στο ραντάρ μου για λίγο, οπότε αυτό το τραγούδι ήταν η τέλεια στιγμή για να συνεργαστούμε και οι τρεις μας και είμαι ενθουσιασμένος που δω τι πιστεύει ο κόσμος για αυτό».

Επίσης, ο Nico Santos είχε να πει μερικά λόγια: «Είναι τιμή μου που μπορώ να συνεργάζομαι σε αυτό το υπέροχο κομμάτι με δύο από τους αγαπημένους μου παραγωγούς – τον ​​Nicky Romero και τον Jonas Blue. Το τραγούδι είναι μια υπενθύμιση για όλους μας: Ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε μεγάλες προκλήσεις και βιώνετε σκοτεινούς καιρούς, θα πρέπει να πιστεύετε ότι έρχονται πιο φωτεινές στιγμές και πρέπει να εμπιστεύεστε τη δύναμη και την αγάπη μέσα σας για να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί».

🗓️ 23 May 2023

Related Articles