O Nick Kroll επαινεί τον Harry Styles ως "συνεργατικό και γοητευτικό"

nick-kroll-harry-styles-14

Ο Nick Kroll αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Harry Styles, επαινώντας τον πρώην One Directioner σε ένα προσωπικό δοκίμιο που γράφτηκε για τον εορτασμό της μνημειώδους χρονιάς του.

Ο Κρολ έγραψε το άρθρο 650 λέξεων για το Entertainment Weekly, ο οποίος πρόσφατα τίμησε τον Styles ως έναν από τους Διασκεδαστές της Χρονιάς. Σε αυτό, ο δημιουργός του Big Mouth (και συμπρωταγωνιστής του Styles στο Don’t Worry Darling) ξεκίνησε επισημαίνοντας πόσο απασχολημένος ήταν ο τραγουδιστής καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, όχι μόνο πρωταγωνιστώντας στα προαναφερθέντα Don’t Worry Darling και My Policeman, αλλά και κυκλοφορώντας το τρίτο του άλμπουμ, «Harry’s House», και περιοδεύοντάς το σε όλο τον κόσμο.

«Το γεγονός ότι είναι σε θέση να κάνει όλα αυτά τα πράγματα την ίδια χρονιά – και μετά, να είναι ακόμα ένας άνθρωπος στον οποίο μπορείς να μπεις και να κάνεις μια πραγματική συζήτηση μαζί του – είναι απίστευτο», έγραψε ο Κρολ. «Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι όλος ο θόρυβος γύρω από την προσωπική του ζωή. Για να πλοηγηθεί σε όλα αυτά, να μείνει πάνω από τη μάχη και να συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει την τέχνη του, είναι τεντωμένο σχοινί να περπατήσει. Είναι σε θέση να το περιηγηθεί με έναν τόνο τάξης και χάρης».

Ο Kroll συνέχισε τονίζοντας την «πλεύση» του Styles στη σκηνή, σημειώνοντας ότι το στυλ ερμηνείας του, που ορίζεται από την «πραγματική χαρά», αντανακλά την καθημερινή του προσωπικότητα. «Όταν είσαι μαζί του», είπε ο Κρολ, «δεν νιώθεις ότι έχεις εκπομπή. Αισθάνεσαι σαν να κάνεις κουβέντα.”

Σύμφωνα με τον Kroll, ο Styles ήταν «πραγματικά συνδεδεμένος» με «όλους με τους οποίους ήρθε σε επαφή» στα γυρίσματα του Don’t Worry Darling. «Πάντα παρείχε στους ανθρώπους με πολύ ωραίο τρόπο», διαβεβαίωσε ο Κρολ, λέγοντας ότι ο Styles συχνά έφτανε στο σετ «με καφέ ή ντόνατς ή επιπλέον πακέτα βιταμίνης C για τους ανθρώπους». Ωστόσο, όσο επαγγελματίας ήταν στη δημιουργία της ταινίας, ο Κρολ είπε ότι ο Στάιλς φρόντισε επίσης «να μην παίρνει πραγματικά τον εαυτό του ή τίποτα από αυτά πολύ στα σοβαρά».

Όσον αφορά τον χρόνο που πέρασε στο πλευρό του Styles σε συγκεκριμένες σκηνές του Don’t Worry Darling, ο Kroll είπε ότι ο τραγουδιστής ήταν «τόσο συνεργάσιμος και ανοιχτός και διασκεδαστικός για να τον παρακολουθείς και να παίζεις μαζί του» και είπε ότι «σχεδόν σε κάθε σκηνή που ήμουν μαζί του, υπάρχει μια στιγμή».

Και συνέχισε: «Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις κάποιον που θέλει να νιώσει ζωντανός σε μια σκηνή μαζί σου. Όποιος τον παρακολούθησε ζωντανά το έχει δει αυτό. Αισθάνεται πολύ παρών, είτε συνομιλείτε μαζί του είτε είστε σε μια σκηνή μαζί του είτε τον παρακολουθείτε ζωντανά στη σκηνή. Γι’ αυτό είναι τόσο [γαμημένο] γοητευτικός – νιώθεις σαν να παρακολουθείς κάποιον που είναι στο δωμάτιο μαζί σου εκείνη τη στιγμή».

Ο Κρολ ολοκλήρωσε το δοκίμιό του αναφέροντας την αλληλεπίδρασή του με τον Στάιλς στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – όπου οι δυο τους φιλήθηκαν – λέγοντας ότι η στιγμή «τον έκανε πολύ πιο κουλ». Έγραψε: «Θέλω να ξαναγράψω την ιστορία όπου ο Prince Charming φιλάει έναν βάτραχο. Είμαι ο βάτραχος και γίνομαι βάτραχος με ένα μικρό στέμμα από πάνω. Ήταν μια από τις πιο σουρεαλιστικές στιγμές της ζωής μου. Αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο.

«Φιλιόμασταν στην πρώτη σκηνή του Don’t Worry Darling, αλλά κανείς δεν το είχε δει, έτσι απλά φάνηκε ότι ο Χάρι Στάιλς με είχε αρπάξει χωρίς λόγο και με φίλησε. Ανεξάρτητα από το τι καταφέρνω στη ζωή μου, πιθανότατα θα πάει κάπου στη νεκρολογία μου: «πατέρας, κωμικός, δημιουργός και επίσης κάποιος που φίλησε ο Χάρι Στάιλς». Πρέπει να πω, δεν είμαι θυμωμένος με αυτό. Αυτή είναι η δύναμή του».

🗓️ 23 Dec 2022

Related Articles