Ο Nick Jonas θέλει να ανεβάσει μιούζικαλ για τους Jonas Brothers στο Broadway

Jonas-Brothers-credit-Pamela-Littky-15624179308

Οι Jonas Brothers πραγματοποίησαν μία σύντομη σειρά συναυλιών στο Broadway νωρίτερα φέτος και ο Nick Jonas αποκαλύπτει ότι μία ημέρα επιθυμεί να δει να ανεβαίνει στη σκηνή ένα μιούζικαλ για τους Jonas Brothers.

«Το Broadway είναι η πρώτη μου αγάπη», εξομολογήθηκε ο 30χρονος τραγουδιστής μιλώντας στο Variety. «Οι εμφανίσεις μας στο Broadway ήταν μία απίστευτα μοναδική εμπειρία και είδαμε ότι η δισκογραφία μας προσφέρεται πραγματικά για να χτιστεί μία παράσταση πάνω της», σημείωσε.

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι στο οποίο θα πρωταγωνιστούσα, αλλά θα ήταν κάτι που θα μου άρεσε πολύ να δημιουργήσω», πρόσθεσε. Ο Nick Jonas ρωτήθηκε στη συνέχισε αν αυτό το θεωρητικό μιούζικαλ θα αφηγείται την ιστορία των Jonas Brothers.

«Παίζουμε με αυτήν την ιδέα, αφού δεν υπάρχουν κανόνες. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αυτοβιογραφικό ή θα μπορούσαμε απλά να χρησιμοποιήσουμε τη μουσική και να δημιουργήσουμε μία νέα ιστορία όπως το “Across The Universe” ή το “& Juliet”», απάντησε.

«Είμαστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε», τόνισε ο Nick Jonas, πριν αποκαλύψει τις βλέψεις του για το θεατρικό. «Δουλεύω επίσης πάνω σε μουσικοθεατρικές ιδέες αυτή τη στιγμή, οι οποίες δεν είναι καθόλου έτοιμες να ανέβουν ακόμα στη σκηνή», είπε. «Αλλά σίγουρα πρόκειται να κάνω κάτι. Ακόμα και ένα κανονικό θεατρικό έργο είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει», συνέχισε.

Προς το παρόν, ο Nick Jonas θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη στη νέα ταινία «The Good Half», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca στη Νέας Υόρκης. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Robert Schwartzman, ο οποίος γνωρίζει τον Nick Jonas από παλιά: Το 2008, το συγκρότημα Rooney του Schwartzman άνοιγε τις συναυλίες των Jonas Brothers.

Τον προηγούμενο Μάρτιο, οι Jonas Brothers πραγματοποίησαν πέντε συνεχόμενες συναυλίες στο Marquis Theatre του Broadway, αφιερώνοντας κάθε βραδιά σε ένα από τα πέντε άλμπουμ που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το έκτο άλμπουμ των Jonas Brothers, με τον λιτό τίτλο «The Album» κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάϊο.

🗓️ 13 Jun 2023

Related Articles