Ο Nick Jonas μοιράζεται αξιολάτρευτες φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης του Malti με θέμα τον Elmo

Η Malti Marie Jonas είναι δύο ετών! Ο Nick Jonas μπήκε στο Instagram την Τρίτη (16 Ιανουαρίου) για να μοιραστεί μια σειρά από γλυκές φωτογραφίες από το bash γενεθλίων της κόρης του με θέμα τον Elmo.

«Ο μικρός μας άγγελος είναι 2 ετών», έγραψε ο σταρ των Jonas Brothers στη λεζάντα των στιγμιότυπων, στα οποία φαίνεται η Μάλτι να κουνάει κόκκινα γυαλιά ηλίου, μια ροζ τιάρα και ένα πουλόβερ φόρεμα με ένα αξιολάτρευτο μοτίβο καρδιάς. Σε όλη τη διάρκεια των φωτογραφιών, το μικρό παιδί ποζάρει με τη μαμά Priyanka Chopra, καθώς και τους θείους Joe και Frankie Jonas.

Ο Jonas και η Chopra ανακοίνωσαν την είδηση ​​της δέσμης της χαράς τους, Malti Marie Chopra Jonas, τον Ιανουάριο του 2022. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης στιγμής, καθώς εστιάζουμε στην οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε η Chopra σε ένα σύντομο σημείωμα στο Instagram της με ένα emoji καρδιά. Ο Jonas μοιράστηκε το ίδιο σημείωμα στη δική του σελίδα.

Στις 8 Μαΐου εκείνου του έτους, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι η κόρη τους μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι αφού πέρασε «100 και πλέον ημέρες» στη ΜΕΘ. «Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο πίστης, και ενώ το δικό μας ήταν λίγο δύσκολο αυτό που γίνεται ξεκάθαρο, εκ των υστέρων, είναι πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι κάθε στιγμή», έγραψε ο Jonas στο Instagram. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι και θέλουμε απλώς να ευχαριστήσουμε κάθε γιατρό, νοσοκόμα και ειδικό στο Rady Children’s La Jolla and Cedar Sinai, στο Λος Άντζελες, που ήταν εκεί ανιδιοτελώς σε κάθε βήμα. Το επόμενο κεφάλαιό μας ξεκινά τώρα και το μωρό μας είναι πραγματικά υπέροχη. Ας το καταλάβεις Μ! Η μαμά και ο μπαμπάς σε

αγαπούν».

🗓️ 19 Jan 2024

Related Articles