Ο Nick Jonas επιβεβαιώνει ότι το επόμενο άλμπουμ των Jonas Brothers είναι «έτοιμο»

Το 2023 είναι η χρονιά των αδελφών Jonas. Ο Nick Jonas ήρθε με την πρώην συνεργάτιδά του στο The Voice, Kelly Clarkson, στο ημερήσιο τοκ σόου της την Παρασκευή (13 Ιανουαρίου), όπου συζήτησε για τη ζωή ως νέος πατέρας και, φυσικά, για την επερχόμενη μουσική μετά την επιτυχία των Jonas Brothers στο Las Vegas residency στο Dolby Live στο Park MGM.


«Αργότερα φέτος, θα υπάρξει μια περιοδεία», αποκάλυψε στον Κλάρκσον, ο οποίος τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να ισορροπήσει τόσο τη ζωή της περιοδείας όσο και την πατρότητα, καθώς ο 30χρονος μοιράζεται την Μάλτι ενός έτους με τη σύζυγό του Πριγιάνκα Τσόπρα. «Μάλλον θα σας καλέσω για συμβουλές σχετικά με το πώς πρέπει να το δομήσουμε. Ο Κέβιν και ο Τζο είχαν παιδιά κατά την διάρκεια της περιοδείας μας, αλλά εγώ όχι», είπε ο Τζόνας στην Κλάρκσον. Ο Joe Jonas και η σύζυγός του Sophie Turner έχουν δύο κόρες, όπως και ο Kevin Jonas και η σύζυγός του Danielle.


Ο Nick συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν περισσότερη μουσική από τους JoBros στο εγγύς μέλλον. «Το άλμπουμ τελείωσε», μοιράστηκε. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό. Βρισκόμαστε κάπως σε εκείνη τη στιγμή προγραμματισμού με την καμπάνια, το άλμπουμ, το σινγκλ — όλα τα πράγματα».


Η επερχόμενη κυκλοφορία θα ακολουθήσει το άλμπουμ επιστροφής του γκρουπ το 2019, Happiness Begins. Σε απάντηση, ο Clarkson ξέσπασε: «Αυτό που αγαπώ και στη μπάντα σας είναι ότι σας αγαπώ επίσης όλους ξεχωριστά. Μου άρεσαν τα έργα που έχετε κάνει, τα σόλο πράγματα. Όλα φοβερά. Αυτό συνήθως δεν συμβαίνει […] Στο σύνολό σας είστε ακόμα σταθεροί, είναι καταπληκτικό.»

https://www.youtube.com/watch?v=fnp4xH0057A&ab_channel=TheKellyClarksonShow
🗓️ 16 Jan 2023

Related Articles