Ο Niall Horan προαναγγέλει το τρίτο άλμπουμ του με ένα απόσπασμα τραγουδιού και μια αινιγματική ιστοσελίδα

Niall-Horan-cr-Dean-Martindale-2020-billboard-1548-1602609990

Ο Niall Horan έχει προαναγγείλει την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ του με ένα ακουστικό απόσπασμα τραγουδιού και μια νέα ιστοσελίδα. Σε ένα νέο teaser βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok του πρώην τραγουδιστή των One Direction, ανέβηκε ένα ακουστικό απόσπασμα ενός τραγουδιού με την λεζάντα: “Κάτι τέτοιο;”


«God only knows where this could go / And even if our love starts to grow out of control / And you and me go up in flames / Heaven won’t be the same», τραγουδάει. Ο τραγουδιστής έχει μοιραστεί πολλά TikToks πειράζοντας νέα μουσική, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου τον ρώτησε «τι ακούς;», στην οποία απαντά: «Το νέο μου τραγούδι, λέγεται… Δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα».


Ένας νέος ιστότοπος κυκλοφόρησε επίσης με το όνομα «NH3 Loading…» κάτω από τη διεύθυνση URL www.heavenwontbethesame.com που διαθέτει ένα παράθυρο και ένα μπλε κερί που τρεμοπαίζει. Ο πηγαίος κώδικας του ιστότοπου αναφέρει επίσης: “ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ”. Ορισμένοι θαυμαστές ανέφεραν επίσης ότι έλαβαν κουτιά teaser με το κείμενο «Ο ουρανός δεν θα είναι ο ίδιος» μαζί με μεγάλα γράμματα N και H.


Μέσα υπάρχει ένα μπλε κερί που μοιάζει με αυτό στον ιστότοπο, ενώ ένας κωδικός QR συνδέεται επίσης με τον ιστότοπο. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του κουτιού teaser παρακάτω. Το δεύτερο σόλο άλμπουμ του Horan «Heartbreak Weather» κυκλοφόρησε το 2020, περιγράφεται από το NME σε μια κριτική τριών αστέρων ως «mixed bag, with moments of magic butting up against moments of ‘meh’».


Το περασμένο καλοκαίρι του 2022, ο Horan συνδέθηκε με τον επί χρόνια φίλο του και περιστασιακό περιοδευτεί του Louis Capaldi για να ταξιδέψουν στους δρόμους του Δουβλίνου.
O Horan και o Capaldi κατεβήκαν στο Grafton Street – έναν από τις δύο κύριους εμπορικούς δρόμους στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου στις 6 Αυγούστου, ερμηνεύοντας ένα σύντομο, απροειδοποίητο σετ τραγουδιών με τον τοπικό busker Jacob Koopman. Ο Capaldi ονόμασε πρόσφατα τον Horan στο supergroup των ονείρων του, μαζί με τον Ed Sheeran και τον Elton John.

🗓️ 27 Jan 2023

Related Articles