Ο Niall Horan παίρνει μια δόση από την «πραγματικότητα» στο νέο μουσικό βίντεο του «Heaven»

Niall-PR-main-ZACKERY-MICHAEL-1-1

Το μουσικό βίντεο του Niall Horan για το “Heaven” έφτασε. Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, το άλμπουμ του πρώην μέλους των One Direction παρουσίασε ένα οπτικό υλικό για να συνοδεύσει το νέο του κομμάτι, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού στις 17 Φεβρουαρίου.

Το βίντεο ξεκινά με τον Horan σε ένα δωμάτιο με κόκκινες κουρτίνες καθώς τρυπάει τις νότες του κομματιού και τραγουδά το τραγούδι, με μια γυναίκα ντράμερ να τον υποστηρίζει. Αλλά τα πράγματα δεν είναι εντελώς όπως φαίνονται, καθώς το δωμάτιο ανοίγει για να αποκαλύψει μια εντελώς ανοιχτή οροφή. Στη συνέχεια ο Horan φεύγει και καταλήγει σε μια κατάμεστη αίθουσα με πάρτι. Το διπλανό δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται ο Χόραν μοιάζει με παράδεισο. «Doesn’t get, doesn’t get better than, better than this/ God only knows where this could go/ And even if our love starts to go out of control/ And you let me go up in flames/ Heaven won’t be the same», τραγουδά ο Horan στο ρεφρέν, καθώς ο όμορφος παράδεισος γεμάτος πράσινους λόφους και λουλούδια αποδεικνύεται εντελώς ψεύτικος.

Το “Heaven” είναι το βασικό σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ του Horan, The Show. Το LP θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου.

«Αυτό το άλμπουμ είναι ένα έργο για το οποίο είμαι τόσο περήφανος και τώρα ήρθε η ώρα να το παραδώσω σε εσάς για να πάτε και να το κάνετε δικό σας», είπε ο Horan για το άλμπουμ στο Instagram, γράφοντας λεζάντα σε μια ανάρτηση που περιείχε τον επίσημο τίτλο του άλμπουμ. Ένα εξώφυλλο, με μια φωτογραφία του να ακουμπάει σε ένα περβάζι και να κοιτάζει τον τίτλο του άλμπουμ. «Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τα επόμενα δύο χρόνια αυτής της νέας εποχής. Μου λείψατε όλοι τόσο πολύ. Είναι καλό που επέστρεψα.”

🗓️ 09 Mar 2023

Related Articles