Ο Niall Horan ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ «The Show»

niall-horan-grammy-after-party-2017-billboard-1548

Ο Niall Horan ανακοίνωσε το τρίτο σόλο άλμπουμ του «The Show», που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου 2023. Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction μοιράστηκε τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει της κυκλοφορίας του πρώτου single στις 17 Φεβρουαρίου, με τίτλο «Heaven».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος να σας πω ότι το νέο μου άλμπουμ «The Show» θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου», είπε. «Αυτό το άλμπουμ είναι ένα έργο για το οποίο είμαι τόσο περήφανος και τώρα ήρθε η ώρα να το παραδώσω σε εσάς για να πάτε να το κάνετε δικό σας. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εκεί για μένα όλο αυτό το διάστημα και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τα επόμενα δύο χρόνια αυτής της νέας εποχής. «Μου λείψατε όλοι τόσο πολύ. Είναι καλό να επιστρέψω. Καλώς ήρθατε στο «The Show»».

Σε ένα νέο TikTok, ο τραγουδιστής είπε επίσης ότι ο νέος δίσκος είναι «μακράν το αγαπημένο μου υλικό που έχω δουλέψει ποτέ». «Ένα πράγμα που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι η κοινωνία λατρεύει να μας πιέζει να φτάσουμε σε ορισμένα ορόσημα μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία», εξήγησε ο Horan για το νέο κομμάτι «Heaven» σε μια δήλωση τύπου.

«Είτε πρόκειται για τον γάμο είτε για οτιδήποτε άλλο που θα έπρεπε πραγματικά να βασίζεται στο δικό μας ένστικτο. Καθώς μεγάλωσα, προσπάθησα να αφήσω αυτές τις προσδοκίες και απλώς να ακολουθήσω την καρδιά μου. Το ρεφρέν αυτού του τραγουδιού λέει ότι αυτό που έχω στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι εκπληκτικό. Θα ήταν λοιπόν τρελό να το καταστρέψουμε με το να υποχωρήσουμε σε εξωτερικές πιέσεις».

Η ανακοίνωση του άλμπουμ έρχεται αφότου ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα απόσπασμα τραγουδιού από το νέο του άλμπουμ με μια κρυπτική ιστοσελίδα τον περασμένο μήνα. Ο νέος ιστότοπος ονομαζόταν «NH3 Loading…» κάτω από τη διεύθυνση URL www.heavenwontbethesame.com που περιείχε ένα παράθυρο και ένα μπλε κερί. Ορισμένοι θαυμαστές ανέφεραν επίσης ότι έλαβαν κουτιά teaser με το κείμενο «Ο ουρανός δεν θα είναι ο ίδιος» μαζί με μεγάλα γράμματα N και H.

Σε ένα πρόσφατο TikTok, ο Horan έπαιξε ένα ακουστικό απόσπασμα ενός τραγουδιού πριν ρωτήσει: “Κάτι τέτοιο;”« God only knows where this could go / And even if our love starts to grow out of control / And you and me go up in flames / Heaven won’t be the same», τραγουδάει στο κομμάτι.

Το δεύτερο σόλο άλμπουμ του τραγουδιστή «Heartbreak Weather» κυκλοφόρησε το 2020, το οποίο περιγράφεται από το NME σε μια κριτική τριών αστέρων ως «μικτή τσάντα, με στιγμές μαγικής αντίθεσης σε στιγμές «meh».

@niallhoran

Couldn’t have happened without all of you ❤️

♬ Heaven – Niall Horan
🗓️ 17 Feb 2023

Related Articles