Ο Metro Boomin μίλησε για τη μουσική του πορεία μέχρι στιγμής και για τη δημιουργία του soundtrack του Spider-Verse και του άλμπουμ του «Heroes & Villains»

Ο hip-hop παραγωγός Metro Boomin σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Billboard, μίλησε για τη μουσική του και τη δημιουργία του soundtrack του Spider-Verse και του άλμπουμ του 2022, Heroes & Villains.

Και ενώ το άλμπουμ είναι γεμάτο με συνεργασίες A-list με όλους, από τους Travis Scott, Future και A$AP Rocky μέχρι John Legend και The Weeknd, υπάρχουν πολλά αστέρια με τα οποία ο Metro θέλει να συνεργαστεί στο μέλλον. «Θέλω πολύ να κάνω κάτι με τον Justin Timberlake», μοιράστηκε στο εξώφυλλο του Billboard. «Πρέπει να δουλέψω με τον Miquel και ακόμα δεν έχω δουλέψει με τον Jay-Z».

Με μια εκτεταμένη καριέρα μουσικής παραγωγής υπό τη ζώνη του, ο Metro ανακοίνωσε ότι διοχετεύει το ταλέντο του για ανακάλυψη και εξέλιξη καλλιτεχνών σε έναν πιο εκτελεστικό ρόλο, ώστε να μπορεί να αρχίσει να υπογράφει καλλιτέχνες. Ως αποτέλεσμα, ξεκινά τη δική του εταιρεία παραγωγής που θα του επιτρέψει «να κάνει πράγματα για την μεγάλη οθόνη».

«Όσο κόπος και προσπάθεια κατέβαλα στα 20 μου στη μουσική, θα καταβάλω και στην επιχειρηματική πτυχή σε αυτά τα 30», αποκάλυψε. «Είδα τους σπόρους της μουσικής μου να μεγαλώνουν από 20 σε 30. Μπορώ να δω τους υπόλοιπους να μεγαλώνουν από 30 σε 40» δήλωσε ο Metro.

To Heroes & Villains του 2022 ήταν στην κορυφή του άλμπουμ όλων των ειδών του Billboard 200 τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη του Metro Boomin στο Billboard εδώ

🗓️ 03 Oct 2023

Related Articles