Ο Marshmello αποκαλύπτει το νέο του λάτιν άλμπουμ «Sugar Papi»

Ο Marshmello κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ, ένα έργο αποκλειστικά αφιερωμένο στον ζωντανό κόσμο της λάτιν μουσικής.

Ο αινιγματικός καλλιτέχνης, ο οποίος πρόσφατα έλαβε υποψηφιότητα για Latin Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Τροπικό Τραγούδι, μόλις ανακοίνωσε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του στις αρχές Νοεμβρίου.

Πηγαίνοντας στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Marshmello αποκάλυψε ένα δελεαστικό teaser trailer, δίνοντάς μας μια γεύση από μερικούς από τους απίστευτους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε για το άλμπουμ του, που εύστοχα ονομάζεται «Sugar Papi».

Η τρέχουσα λίστα των συνεργατών περιλαμβάνει τους Tiago PZK, Young Miko και Farruko, το ίδιο ταλέντο με το οποίο ένωσε τις δυνάμεις του για το επιτυχημένο κομμάτι “Esta Vida”. Περισσότερες συναρπαστικές συνεργασίες για το άλμπουμ θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

Μοιράζοντας τον ενθουσιασμό του στο Instagram, ο Marshmello εξέφρασε: «Είχα το προνόμιο να παίξω σε όλο τον κόσμο και η αγάπη και η ενέργεια που έχω λάβει από τη λατινική κοινότητα είναι πραγματικά απαράμιλλη. Ήταν απαραίτητο για μένα να βρω έναν τρόπο να βυθίσω το κοινό μου σε αυτόν τον κόσμο όσο περισσότερο μπορούσα».

🗓️ 07 Nov 2023

Related Articles