Ο Manuel Turizo κάνει το ντεμπούτο στην καριέρα του στο Latin Pop Airplay με το «Copa Vacía» σε συνεργασία με τη Shakira

Ο Manuel Turizo ξαναγράφει το καλύτερο ντεμπούτο του στην καριέρα του στο Latin Pop Airplay chart του Billboard με το «Copa Vacía», η συνεργασία του με τη Shakira, υποκλίνεται στο Νο. 4 του chart με ημερομηνία 15 Ιουλίου, το πρώτο του λανσάρισμα στο top 10, ανάμεσα στα 12 top 10.

Σύμφωνα με το Luminate, το «Copa Vacía» ανιχνεύει το ξεκίνημά του στην ανώτερη περιοχή στο Latin Pop Airplay σε 4 εκατομμύρια εμφανίσεις κοινού που κέρδισε στις ΗΠΑ κατά την εβδομάδα παρακολούθησης 30 Ιουνίου-6 Ιουλίου.

Με τη νέα είσοδο στο top 10, η Shakira συλλέγει το 42ο top 10 της, που χρονολογείται από τον πρωταθλητή τεσσάρων εβδομάδων “Estoy Aquí” το 1996. Συνδέεται με τον Ricky Martin για το δεύτερο καλύτερο top 10 μεταξύ όλων των ηθοποιών, και οι δύο με 42, μόλις πίσω από τον Enrique Inglesias που προηγείται με 45.

Για τη Shakira, το “Copa Vacía” ξεκινάει στο ίσο Νο. 6 με τον προκάτοχό της, το “Acróstico” που ανέβηκε στο Νο. 2 την έβδομη εβδομάδα του (με ημερομηνία 8 Ιουλίου).

Για τον Turizo, όπως αναφέρθηκε, το “Copa Vacía” γίνεται το καλύτερο ντεμπούτο του Κολομβιανού μέχρι σήμερα, μετά από 25 επισκέψεις στα charts. Προηγουμένως, το καλύτερο ξεκίνημά του ήταν η τελευταία του συμμετοχή, το “Vagabundo”, με τον Sebastián Yatra και τον Beéle, στο Νο. 12 τον Ιούνιο. το τραγούδι αργότερα έφτασε στο Νο. 6 (κατάταξη με ημερομηνία 8 Ιουλίου).

Στο «Copa Vacía» η Shakira και ο Manuel Turizo ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά με ένα μοναδικό pop-reggaeton latin τραγούδι που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις ενώ παράλληλα θα αναλογιστείτε την ανεκπλήρωτη αγάπη με τους εγκάρδιους στίχους του.

Το μουσικό βίντεο, σε συν-σκηνοθεσία των Shakira και Jaume de Laiguana, παρουσιάζει την Shakira ως μια γοργόνα με ροζ μαλλιά που έχει εγκαταλειφθεί και ξεχαστεί στους βράχους καθώς ο Turizo έρχεται για να την σώσει.

🗓️ 13 Jul 2023

Related Articles