Ο Lost Frequencies κλείνει την χρονιά με την νέα του κυκλοφορία «Back to You»

12 Dec 2022
lost-frequencies

Με ένα μνημειώδες 2022 που είδε τους Lost Frequencies να γίνονται ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα παιγμένα στο ραδιόφωνο του Ηνωμένου Βασιλείου, με περαιτέρω μεγάλη επιτυχία που έγινε αισθητή όχι μόνο σε όλη την ήπειρο αλλά και σε όλο τον κόσμο με το mega charting του «Where Are You Now», ο Βέλγος σούπερ σταρ επιστρέφει μαζί με την Elley Duhé και X Ambassadors για να κλείσει τη χρονιά με τη συναρπαστική νέα κυκλοφορία «Back To You».

Με μια μελωδική μελωδία με πιάνο που φέρνει δραματικά στην εισαγωγή, το πεντακάθαρο και έντονο γυναικείο φωνητικό από την τραγουδίστρια Elley Duhe προβάλλει ένα αξιόλογο εύρος, προκαλώντας συναισθήματα και τραβώντας τον ακροατή. Η Elley Duhe, γνωστή για το ότι φέρνει τη συναρπαστική κορυφαία γραμμή της στα κομμάτια συμπεριλαμβανομένου του ‘Happy Now’ του Zedd και των συνεργασιών με τους Meduza και Clean Bandit, προσθέτει τη λαμπερή της παράλειψη σε αυτή την αστρική κυκλοφορία ως την τέλεια συνοδεία στην παραγωγή των Lost Frequencies. Καθώς το “Back To You” περιστρέφεται με ένα κάντρι-στυλ κιθάρας, το οποίο προσφέρει μια λεπτή νότα του στιλ και των γεύσεων των Lost Frequencies ενώ ακούγεται ακόμα της στιγμής, η αρχική γραμμή “It leads me back to you” παραδίδεται στο ένα διαχρονικό στυλ.

Καθώς η κυκλοφορία προχωρά, ένας παλλόμενος ρυθμός ωθεί το σινγκλ σε νέα ύψη για να το φέρει σε ανεξάρτητο χορευτικό έδαφος ενώ είναι επίσης έτοιμο για ραδιόφωνο, καθώς ένα παράλληλο φωνητικό από τον Sam Harris των X Ambassador εισάγεται περαιτέρω στο ταξίδι. Οι X Ambassadors του Sam Harris είναι γνωστοί για τον ποπ-ροκ ήχο τους που συνεργάζονται με τους Machine Gun Kelly και την Bebe Rexha, φέρνοντας εδώ ένα βαθύτερο αντίδοτο για την υψηλότερη εμβέλεια και την πλήρη απόδοση του Duhe για μια τέλεια αντιπαράθεση, ωστόσο και οι δύο παραστάσεις λειτουργούν παράλληλα να υφαίνει και να πετά στα ύψη με συναίσθημα και μια τέλεια αντίθεση.

Συγκεντρώνοντας την ταλαντούχα παράδοση τόσο της Duhe όσο και της Harris, η τέλεια trifecta όταν συνδέεται με τον ασφαλή παραγωγή των Lost Frequencies δημιουργεί ένα θεμελιώδες κομμάτι που ξεπερνά τα είδη.

Το «Back To You» είναι ένα masterclass στις παραγωγές Lost Frequencies και στις δεξιότητες σύνθεσης τραγουδιών, παρέχοντας το απόλυτο σημάδι για να κλείσετε τη χρονιά με στυλ υψηλής ποιότητας. Το «Back to You» κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου από τη Sony Music.

Related Articles