Ο Lil Nas X λαμβάνει παράπονα για την νέα του συνεργασία με το παιδικό μουσικό γκρουπ «The Wiggles»

lil-nas-x-press-2022-b-billboard-1548

Ο Lil Nas X είναι πολύ ενθουσιασμένος για την επερχόμενη συνεργασία του με την αυστραλιανή παιδική μουσική ομάδα The Wiggles. Δεν είναι όλοι, ωστόσο, τόσο χαρούμενοι. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ράπερ του «Industry Baby» δημοσίευσε μια φωτογραφία με όλο το πολύχρωμο γκρουπ στην οποία κρατούσε ένα μωβ μπλουζάκι καθώς πόζαρε με τους αγαπημένους του «Nicky Nacky Nocky Noo» τραγουδιστές.


Οι θαυμαστές έχασαν τα μυαλά τους. Μάλιστα, ένας έγραψε: «Τον υποστηρίζω 100% ανυπομονώ να να έρθει ο Lil nas στη Μελβούρνη για να πάρω τον μικρό μου στην παράσταση», ενώ ένας άλλος είπε, « Μπράβο The Wiggles πρέπει να συνεργαστείτε με τον Lil Nas X. Στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα σχετικά με την αποδοχή και ως πρόσθετο πλεονέκτημα, ενοχλεί τους συντηρητικούς». Αλλά αρκετοί θαυμαστές των Wiggles δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι, αφού δημοσιεύσαν μερικά αρνητικά σχόλια, όπως: «Δεν θα ξανά δω τους Wiggles , απλά όχι», «Αυτό είναι περίεργο», «Γιατί Wiggles, γιατί το κάνετε αυτό; Μας πρόδωσες», «Τόσο ακατάλληλο», «Τόσο κρίμα, η κόρη μου αγαπούσε τους Wiggles. Δεν βλέπω πώς κάποιος που χορεύει με τον διάβολο στα μουσικά του βίντεο μπορεί να είναι καλός υποψήφιος για να εργαστεί στην παιδική μουσική βιομηχανία».


Το τελευταίο ήταν μια αναφορά στον διάβολο του X που φλερτάρει στο μουσικό του βίντεο “Montero”, στο οποίο δίνει στον Beelzebub έναν χορό γύρω από τον εαυτό του. Ο Lil Nas έχει επίσης δημιουργήσει διαμάχη στο παρελθόν κυκλοφορώντας μερικά αθλητικά παπούτσια Air Max 97 με «σατανικό» θέμα που φέρεται να περιείχαν ανθρώπινο αίμα.


Παλαιότερα κάποιος αναφέρθηκε σε αυτό, σε ένα tweet που έγραφε: «Ο Lil Nas X έβαλε ανθρώπινο αίμα σε 666 ζευγάρια παπούτσια της Nike και τώρα σχεδιάζει να συνεργαστεί με τους The Wiggles?», ο Lil Nas απάντησε με την τέλεια απάντηση.


«Ποιο είναι το πρόβλημα», έγραψε στο Twitter.


Για να είμαστε δίκαιοι, τίποτα από αυτά δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Τον Απρίλιο του 2022, ο Lil Nas είπε ότι ήθελε οι Wiggles να συνυποστηρίξουν την περιοδεία του δύο χρόνια αφότου ανακοίνωσε ότι ήθελε να εμφανιστούν σε ένα remix του σινγκλ του “Rodeo”. Εκείνη τη στιγμή, η ομάδα παιδιών απάντησε: «Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά αυτό είναι εκπληκτικό».

🗓️ 12 Jan 2023

Related Articles