Ο Lil Nas X αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο του άλμπουμ

Ο 23χρονος ράπερ του “Industry Baby” έκανε μια έκπληξη με Q&A στο Twitter με τους θαυμαστές του τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και απάντησε σε μία σειρά από ερωτήσεις σχετικά με το δεύτερο άλμπουμ του, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πότε ελπίζει να κυκλοφορήσει. «Πιθανότατα το καλοκαίρι», δήλωσε ο Lil Nas σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για την άφιξη του άλμπουμ, του οποίου ο τίτλος δεν είναι ακόμη γνωστός.

Ωστόσο, ήταν πιο χαλαρός, όταν υπήρχε μια ερώτηση για το αν η επόμενη συλλογή θα έχει κάποια μεγάλα χαρακτηριστικά, απάντησε, “ooooooh.”Το Montero είχε μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως κομμάτια με τους Elton John, Miley Cyrus, Megan Thee Stallion, Jack Harlow και Doja Cat. Όσο για το πόσα τραγούδια μπορεί να περιέχει, ο MC είπε ότι δεν ήταν ακόμα σίγουρος.

Όσο για το πόσα τραγούδια μπορεί να περιέχει, ο MC είπε ότι δεν ήταν ακόμα σίγουρος. «Λατρεύω τόσα πολλά τραγούδια και είμαι ακόμα στο στούντιο και φτιάχνω μουσική, οπότε είναι δύσκολο να διαλέξω», έγραψε.

Υπήρχαν και κάποια καλά νέα. Όταν ένας  θαυμαστής ζήτησε από τον Lil Nas να κάνει ένα άλλο θλιβερό τραγούδι», ο ράπερ απάντησε «ευτυχώς, δεν βρίσκεσαι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. «Δεν έκανα θλιβερά τραγούδια, γιατί είμαι πολύ  χαρούμενος τον τελευταίο καιρό».

Εκφράζοντας τα συναισθήματα τους, ένας από τους ακολούθους του, σχολίασε, «πάρε το χρόνο σου αλλά βιάσου λίγο», ο Lil Nas είχε την τέλεια απάντηση, γράφοντας: «Βρίσκομαι στην διαδικασία ακόμα.  Θα μπορούσα εύκολα να κυκλοφορήσω μουσική τώρα, αλλά πρέπει πρώτα να ζήσω νέες στιγμές για να μπορέσω να επανέλθω με κάτι πιο μεγάλο από πριν!» Και ενώ δεν έχει πει επίσημα καμία μουσική από την επόμενη συλλογή ακόμα, ο ράπερ άφησε να εννοηθεί ότι το κομμάτι με τον Saucy Santana που διέρρευσε, “Down Souf Hoes”, πρόκειται να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ.

🗓️ 24 Feb 2023

Related Articles