Ο Lewis Capaldi ξεπέρασε τον Raye στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου

Μετά από έναν δυνατό αγώνα στα charts που είδε τον Raye να προηγείται, τώρα ο Lewis Capaldi παίρνει το στέμμα του Ηνωμένου Βασιλείου με το “Pointless”. Ο Σκωτσέζος τραγουδιστής τραγουδοποιός κατακτά το τέταρτο Νο. 1 του, καθώς το “Pointless”, το οποίο συνυπογράφει ο Ed Sheeran, ολοκληρώνει μόλις 1.200 συνδυασμένες πωλήσεις πριν από τον πλησιέστερο ανταγωνισμό του, την επιτυχία του Raye που κυκλοφόρησε ανεξάρτητα με το “Escapism” (Human Re Sources).

Το “Pointless” βελτιώνεται 15-1 στο Επίσημο Chart Singles του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο δημοσιεύθηκε στις 13 Ιανουαρίου, τροφοδοτείται από πωλήσεις φυσικών και ψηφιακών λήψεων, αναφέρει η Official Charts Company, καθώς το “Escapism” πέφτει στο 1-2. Το “Pointless” είναι το δεύτερο σινγκλ που βγήκε από το επερχόμενο δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Broken By Desire To Be Heavenly Sent, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο.

«4 uk. νούμερο 1!!!!. Πάνω από το φεγγάρι για να έχουμε επιτέλους τόσα νούμερα 1 όσα και STI», δημοσίευσε στα social media. Ο Capaldi απόλαυσε μια παγκόσμια ανακάλυψη με το “Someone You Loved” του 2019, το οποίο έφτασε επτά εβδομάδες στην κορυφή του βρετανικού chart. Ηγήθηκε ξανά στο chart το 2020 με το “Before You Go” για μία εβδομάδα το 2020 και με το Broken By Desire κυκλοφόρησε το “Forget Me”, για μία εβδομάδα το 2022.

Ολοκληρώνοντας το βάθρο του chart στον τρέχοντα απολογισμό είναι το SOS cut «Kill Bill» (μέσω RCA/Top Dawg), με άνοδο 4-3 για μια νέα κορύφωση. Επίσης σε άνοδο αυτή την εβδομάδα είναι ο αμερικανός τραγουδιστής Miguel, ο οποίος κερδίζει 83-14 με το “Sure Thing” (Jive), το πρώτο του σινγκλ στο top 20 του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Ιρλανδός τραγουδιστής και συνθέτης Cian Ducrot με το “I’ll Be Waiting” (Polydor) με σκορ 39-22. Το “Just Wanna Rock” (Atlantic) του Lil Uzi Vert σημείωσε άνοδο 38-32. Το “The Color Violet” (The One Umbrella) του Tory Lanez κερδίζει 41-36 και η viral προσπάθεια του Hotel Ugly, “Shut Up My Moms Calling” (Hotel Ugly), που μπαίνει στην πρώτη 40άδα, βελτιώνοντας 47-38.

Η υψηλότερη νέα καταχώρηση στο τελευταίο chart έρχεται από τους παραγωγούς Skrillex, Fred Again και τον ράπερ/παραγωγό Flowdan, καθώς το συνεργατικό τους “Rumble” (Atlantic) εργάζεται στο Νο. 19.

🗓️ 17 Jan 2023

Related Articles