Ο Lewis Capaldi θα κάνει διάλειμμα από την μουσική λόγω της ψυχικής του υγείας

Ο Lewis Capaldi επιβεβαίωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα ψυχικής υγείας μετά το σετ του στο Glastonbury Festival. Ενώ βρισκόταν στη σκηνή της Pyramid Stage στο Glastonbury το Σάββατο (24 Ιουνίου), ο Capaldi –ο οποίος αντιμετώπιζε αισθητά φωνητικές δυσκολίες– αναφέρθηκε στο πρόσφατο διάλειμμα που έκανε πριν από την παράσταση του φεστιβάλ, λέγοντας: «Πρόσφατα πήρα άδεια για τρεις εβδομάδες. Ήταν ένα διάλειμμα για την ψυχική μου υγεία και άλλα».

«Ήθελα να επιστρέψω και να κάνω το Glasto, γιατί είναι τόσο απίστευτο, οπότε θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω που μας παρακολουθήσατε. Φοβήθηκα πολύ, αλλά με κάνατε πραγματικά να νιώσω άνετα. Λυπάμαι πολύ. Ελπίζω ότι οι Eavises θα με ξαναβάλουν, παρόλο που ήταν λίγο σκατά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Capaldi είπε στους παρευρισκόμενους ότι θα έκανε μεγαλύτερο διάλειμμα μετά το σετ: «Νιώθω ότι θα κάνω άλλο ένα μικρό διάλειμμα για τις επόμενες εβδομάδες, μπορεί να μην με δείτε για τον υπόλοιπο χρόνο. Αλλά όταν επιστρέψω και σε σας, ελπίζω να είστε έτοιμοι να με δεχτείτε».

Κατά τη διάρκεια του σετ του στο Glastonbury, ο Capaldi πάλεψε με τη φωνή του αρκετές φορές. «Η φωνή μου πάει πολύ καλά», είπε στη μέση της σειράς. «Είναι πραγματικά γαμημένο να ετοιμάζω βαλίτσες». Συνέχισε για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο σετ του, καλώντας το κοινό για βοήθεια στην πορεία.

Το σετ του Capaldi – που περιελάμβανε ένα απόσπασμα από το «Dancing Queen» των ABBA – τον ​​είδαν να ερμηνεύει μεταξύ άλλων τα «Before You Go», «Wish You The Best», «Hold Me while You Wait» και «Someone You Loved».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Capaldi ακύρωσε όλες τις συναυλίες του που οδήγησαν στο Glastonbury, εξηγώντας ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν πολλοί για εκείνον και ότι τον επηρέασε «τόσο ψυχικά όσο και σωματικά».

Και συνέχισε: «Πρέπει να αφιερώσω αυτές τις τρεις εβδομάδες για να είμαι ο Lewis από τη Γλασκώβη για λίγο, να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου και να κάνω πράγματα κανονικής ζωής που είναι σημαντικό μέρος του εαυτού μου να νιώθω καλύτερα. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι».

Άλλες βασικές στιγμές από το Σάββατο, 24 Ιουνίου, στο Glastonbury είδαν τους Guns N’ Roses να ξεκινούν έγκαιρα το έντονο σετ τους, κλείνοντας με τον Dave Grohl να παίζει το “Paradise City”. Ενώ παράλληλα, η Lana Del Rey επέστρεψε στο φεστιβάλ για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία: το σετ της κόπηκε απότομα αφού ξεκίνησε αργά και έσπασε την απαγόρευση κυκλοφορίας, με τους θαυμαστές του να τραγουδούν μια ακαπέλλα διασκευή του κομματιού της «Video Games».

🗓️ 26 Jun 2023

Related Articles