Ο Lewis Capaldi φτάνει στο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το «Broken By Desire To Be Heavenly Sent»

Lewis-Capaldi-cr-Alexandra-Gavillet-billboard-1548

Ο Lewis Capaldi φτάνει στο Νο. 1 με το Broken By Desire To Be Heavenly Sent (EMI), το δεύτερο άλμπουμ του.

Ο Σκοτσέζος τραγουδιστής και τραγουδοποιός είχε δώσει τρομακτικό ρυθμό. Στο μέσον του κύκλου των chart, το LP του Capaldi ξεπέρασε τις πωλήσεις του υπόλοιπου κορυφαίου 20 μαζί. Όταν το chart κυκλοφόρησε στις 26 Μαΐου, το Broken By Desire σημείωσε περισσότερες από 95.000 πωλήσεις chart, την καλύτερη εβδομάδα έναρξης για οποιονδήποτε τίτλο το 2023.

Σύμφωνα με την Official Charts Company, είναι το LP με τη μεγαλύτερη ροή, λήψεις και αγορασμένα φυσικά LP του τελευταίου κύκλου και ξεπερνά τις 76.000 μονάδες γραφημάτων της πρώτης εβδομάδας που σημειώθηκαν από το Subtract του Ed Sheeran. Αυτό ξεπερνά την αρχική προσπάθεια του ντεμπούτου του Lewis το 2019, Divinely Uninspired To A Hellish Extent, το οποίο συγκέντρωσε 89.000 μονάδες γραφημάτων τις πρώτες επτά ημέρες του.

Το τελευταίο άλμπουμ που σημείωσε μεγαλύτερη εβδομάδα έναρξης ήταν το Midnights του Taylor Swift τον Οκτώβριο του 2022, με 204.000 μονάδες chart και το πιο δυνατό ξεκίνημα για έναν άνδρα σόλο καλλιτέχνη από τότε που το Harry’s House του Harry Styles έφτασε στην κορυφή τον Μάιο του 2022 με 114.000 μονάδες chart.

Με το μεγάλο του κατόρθωμα, ο Capaldi σταματά το τρέξιμο του Sheeran στην κορυφή με το Subtract σε δύο εβδομάδες. πέφτει 1-2. Το βρετανικό μέταλ συγκρότημα Sleep Token απολαμβάνει την καλύτερη καριέρα (και την πρώτη εμφάνιση στο top 10) με τους Take Me Back to Eden (Spinefarm), που υποκλίνεται στο Νο. 3, ενώ οι Def Leppard’s Drastic Symphonies (Mercury) με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου είναι πολύ πίσω. για ένα Νο.4 εκκίνηση.

Τέλος, οι Σουηδοί rockers Ghost κατακτούν το τρίτο top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου με την Pantomime (Loma Vista). Η συνέχεια του Impera του 2022, που κορυφώθηκε στο Νο. 2, η Pantomime είναι νέα στο Νο. 8.

🗓️ 30 May 2023

Related Articles