Ο Kygo επέστρεψε με ένα surprise άλμπουμ «Thrill of the Chase»

Το LP είναι το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Νορβηγού παραγωγού και το πρώτο του ολοκληρωμένο από το Golden Hour του 2020. Ενώ η περίοδος των γιορτών μόλις ξεκινά, ο Kygo ήδη μοιράζει δώρα. Ο Νορβηγός παραγωγός κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ έκπληξη, το Thrill of the Chase, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Μέσω της RCA Records, το LP 14 κομματιών περιλαμβάνει τα σινγκλ που κυκλοφόρησαν προηγουμένως “Undeniable” με τους X Ambassadors, “Woke Up In Love” με τον Gryffin και τον Calum Scott, “Never Really Loved Me” με τον Dean Lewis και το ντίσκο “Dancing”. Feet», μια συνεργασία με το έργο DNCE του Joe Jonas.

«Δουλεύω σε αυτήν τη συλλογή τραγουδιών τα τελευταία 2 χρόνια και ελπίζω να τα απολαύσετε όσο κι εγώ!» Ο Kygo έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την κυκλοφορία του άλμπουμ, έχοντας μόλις προηγουμένως αναρτηθεί ξαπλωμένος στο στούντιο, αφού φαινομενικά μόλις τελείωσε το άλμπουμ. Το εξώφυλλο του άλμπουμ περιλαμβάνει μια φωτογραφία του παραγωγού ως παιδί, καθισμένος σε ένα πιάνο – το όργανο που ήταν καθοριστικό για τον ήχο του Kygo.

Το προηγούμενο άλμπουμ του Kygo, Golden Hour, έφτασε στο Νο. 18 του Billboard 200 τον Ιούνιο του 2020, περνώντας 17 εβδομάδες στο chart. Το άλμπουμ πήγε επίσης στο Νο. 2 στο τσαρτ
Dance/Electronic Albums και πέρασε 66 εβδομάδες στη βαθμολογία. Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Kygo, το Thrill of the Chase επεκτείνει τον λαμπερό, ύμνο χορευτικό crossover pop ήχου που ο Kygo βοήθησε να γίνει πρωτοπόρος στο ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της ακμής του EDM. Το άλμπουμ κλείνει με το “Freeze”, έναν οκτάλεπτο αργό ύμνο που κυκλοφόρησε στο παρελθόν που σηματοδοτεί μερικούς από τους πιο πειραματικούς ήχους στο έργο του Kygo μέχρι σήμερα.

«Αυτό το είδος μουσικής είναι πολύ συμπαθητικό», είπε ο παραγωγός που γεννήθηκε ως Kyrre Gørvell-Dahll για την υπογραφή του στο εξώφυλλο του Μαρτίου του Billboard. «Είναι κάπως μελωδικό και χαρούμενο και έχει αυτή την ωραία ατμόσφαιρα. Μπορείς να είσαι 5 ετών ή 75 ετών [και να το απολαύσεις]».

🗓️ 14 Nov 2022

Related Articles