Ο Kygo επανακυκλοφορεί το «Say Say Say» των Paul McCartney και Michael Jackson

Kygo-Paul-McCartney-Michael-Jackson-15624431601

Ο Kygo επανακυκλοφορεί ένα remix του εμβληματικού σινγκλ του Paul McCartney και του Michael Jackson «Say Say Say».

Το remix παίρνει το κλασικό του 1983 από το “Pipes Of Peace” του McCartney και εμποτίζει το τραγούδι με παραγωγή επηρεασμένη από το σπίτι που παίζει τα φωνητικά του McCartney και του Jackson.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να δουλέψω σε ένα τραγούδι που έγινε από δύο από τους μεγαλύτερους μουσικούς θρύλους όλων των εποχών», είπε ο Kygo. «Ο Paul McCartney και ο Michael Jackson σημαίνουν τόσα πολλά για μένα ως καλλιτέχνη και άκουγα τη μουσική τους από τότε που ήμουν παιδί».

Και συνέχισε: «Ήταν ένα όνειρό μου να συνεργαστώ δίπλα σε αυτούς τους εμβληματικούς καλλιτέχνες και ελπίζω ότι όλοι απολαμβάνουν το τραγούδι όσο κι εγώ».

Το «Say Say Say» είναι η πρώτη κυκλοφορία του Kygo το 2023. Το σινγκλ ακολουθεί το τέταρτο άλμπουμ του, το «Thrill Of The Chase» του 2022, το οποίο περιλάμβανε συνεργασίες με τους X Ambassadors, DNCE, Lukas Graham, Sam Feldt, Dean Lewis και άλλους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο DJ κάνει remix ένα κλασικό κομμάτι. Το 2020, η Tina Turner ανακοίνωσε την επιστροφή της από τη σύνταξη συνεργαζόμενη με τον Kygo σε ένα remix του εμβληματικού κομματιού της «What’s Love Got To Do With It?»

Παράλληλα, ο Kygo πρόκειται να παίξει στο φεστιβάλ Lollapalooza Paris 2023 μαζί με τους Kendrick Lamar, Rosalía, Niall Horan, Maisie Peters, Central Cee και άλλους. Νωρίτερα φέτος, ο He ανακοίνωσε λεπτομέρειες για ένα τεράστιο σόου στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι, που θα πραγματοποιηθεί στο Gunnersbury Park. Το σόου στις 12 Αυγούστου θα είναι η πρώτη συναυλία του DJ στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και πέντε χρόνια και το μοναδικό headline set του 2023.

Εκτός από το ότι θα εξασφαλίσει μια θέση επισκέπτη στο επερχόμενο άλμπουμ των Rolling Stones, ο Paul McCartney θα αποκαλύψει σύντομα μια έκθεση και ένα τραπεζάκι σαλονιού με αόρατες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο ύψος της «Beatlemania». Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ του Michael Jackson Leaving Neverland επέκρινε πρόσφατα τη δημιουργία μιας νέας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή του τραγουδιστή υπό το φως των ισχυρισμών για σεξουαλική κακοποίηση.

🗓️ 04 Apr 2023

Related Articles