Ο Kid Cudi αποκαλύπτει το Star-Studded Tracklist για το «Insano» πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ

Ο Kid Cudi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ένατο στούντιο άλμπουμ του, «Insano» και δεν κρατάει πίσω στην εξουσία των αστέρων. Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ στις 12 Ιανουαρίου, ο ράπερ μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί τη λίστα τραγουδιών και την εντυπωσιακή σύνθεση των επιλεγμένων καλλιτεχνών.

Η τυπική έκδοση του άλμπουμ των 21 κομματιών μπορεί να υπερηφανεύεται για συνεργασίες της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των DJ Drama, ASAP Rocky, Lil Yachty, Pharrell Williams, XXXTentacion, Lil Wayne, Young Thug και Travis Scott. Ο Scott κάνει μια διπλή εμφάνιση, κοσμώντας δύο κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του singles που έχει ήδη κυκλοφορήσει «At the Party».

Ο Kid Cudi είχε αρχικά υπαινιχθεί σε πάνω από 40 κομμάτια που κυκλοφόρησαν στο κοινό μεταξύ των τυποποιημένων και πολυτελών εκδόσεων του «Insano». Αυτό έρχεται μετά από την προηγούμενη ανακοίνωσή του που υποδηλώνει ότι θα αποσυρθεί από τη μουσική με το όνομα του, μόνο για να αλλάξει τη στάση του αργότερα. Αρχικά προγραμματισμένο για μια απελευθέρωση Σεπτεμβρίου 2023, το «Insano» έχει πλέον ρυθμιστεί να χτυπήσει τα ράφια σε λίγες μόνο μέρες.

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία με το «Man on the Moon: The End of Day» το 2009, ο Kid Cudi σημείωσε σημαντική επιτυχία, με πέντε άλμπουμ να βρίσκονται στο top 10 του Billboard 200. Η κυκλοφορία του το 2022, «Entergalactic», έφτασε Νο. 13 στα charts και συνοδευόταν από έναν οπτικό σύντροφο με τη μορφή μιας ειδικής για το Netflix, με συνεισφορές από αξιόλογες προσωπικότητες όπως οι Timothée Chalamet, Jaden Smith, Macaulay Culkin και Teyana Taylor.

Πέρα από τη μουσική, η παρουσία του Cudi Hollywood έχει επεκταθεί, με εμφανίσεις σε ταινίες όπως το “House Party” και το “Silent Night” το 2023, μαζί με το δανεισμό της φωνής του στο “Trolls Band μαζί”. Καθώς η πρόβλεψη χτίζεται για το «Insano», ο Kid Cudi συνεχίζει να στερεοποιεί τη θέση του ως πολύπλευρου καλλιτέχνη τόσο με μουσική όσο και με κινηματογραφική αντοχή.

🗓️ 10 Jan 2024

Related Articles