Ο Kenny Chesney ανακοινώνει ότι το νέο του άλμπουμ «Born» έρχεται αυτή την άνοιξη

Ο τέσσερις φορές νικητής του βραβείου CMA διασκεδαστής της χρονιάς Kenny Chesney επιστρέφει με περισσότερη νέα μουσική το 2024 — ο σταρ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του Born στις 29 Μαρτίου.

Αν και η ανακοίνωση του άλμπουμ ήταν λεπτή σε λεπτομέρειες για την υπόλοιπη λίστα κομματιών του άλμπουμ, ο Chesney μοιράστηκε λίγο περισσότερο το ομότιτλο κομμάτι που κινείται με μπάντζο. «Έχει πολύ καρδιά, πολύ ψυχή – και λέει την αλήθεια για τη ζωή, τη ζωή και το τι κάνουμε όλοι εδώ», είπε σε μια δήλωση. «Είναι ένας στίχος που πετάει όλες τις επιλογές, δεν σου λέει ποτέ τι να κάνεις και πετάει τη μία υπαρξιακή αλήθεια ό,τι κι αν διαλέξεις: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ζούμε όλοι από την ημέρα που γεννηθήκαμε»», είπε ο Chesney σε μια δήλωση.

«Κανονικά, περιμένουμε μέχρι να ξεκαθαριστούν όλα, τα Τ να διασταυρωθούν, τα Ι να διαστιχθούν», πρόσθεσε ο Chesney. «Όμως τα πάντα σχετικά με αυτόν τον δίσκο ήταν διαφορετικά – από το πόσο χρόνο έχουμε αφιερώσει, τους διαφορετικούς τρόπους που ηχογραφήσαμε και γράψαμε και βρήκαμε τραγούδια – οπότε γιατί να μην ενημερώσουμε τους θαυμαστές καθώς τελειώνουμε; Φτιάχνουμε αυτή τη μουσική για αυτούς, οπότε, ορίστε».

Σημειώνει το διαμέτρημα των μουσικών που τον συνοδεύουν στο έργο. Εκτός από τους συμπαίκτες του στην περιοδεία —ντράμερ Nick Buda, κιθαρίστας Kenny Greenberg και κιθαρίστας/banjo/bouzouki Danny Rader — Chesney και ο μακροχρόνιος συμπαραγωγός Buddy Cannon έχουν επιστρατεύσει τους Pat Buchanan (ηλεκτρική κιθάρα), Chad Cromwell (τύμπανα), Dan Οι Dugmore (ατσάλινη κιθάρα), Michael Rojas (B3, Wurlizter, πιάνο) και Dan Tyminski (ακουστική κιθάρα) μεταξύ των μουσικών που συνέβαλαν στο έργο.

Ο Chesney σημείωσε ότι πέρασαν τρία χρόνια μεταξύ της κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ και του προηγούμενου άλμπουμ του, 2020’s Here and Now, (το οποίο απέφερε ραδιοφωνικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου του κομματιού τίτλου που κορυφώθηκε στο chart καθώς και των κορυφαίων 5 single της Country Airplay “Happy Does” και “Knowing You”») επέτρεψε στον τραγουδιστή και τραγουδοποιό τον χώρο να «βρίσκει τραγούδια που συνεχίζουν την ιστορία του ποιοι είμαστε… πώς ζούμε, αναπνέουμε, εργαζόμαστε, ροκάρουμε και μερικές φορές μπλέκουμε σε συναισθήματα που κάθε άλλο παρά απλά είναι» πρόσθεσε.

Το βασικό single του άλμπουμ “Take Her Home” βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο. 27 του Billboard’s Country Airplay chart — σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο ντόπιος του Tennesy έχει στείλει 32 ραδιοφωνικά single στην κορυφή της λίστας.

Η κυκλοφορία του Born έρχεται μόλις ένα μήνα πριν ο Chesney ανεβάσει στροφές την περιοδεία Sun Goes Down 2024, η οποία θα ξεκινήσει στις 23 Απριλίου στο Gillette Stadium στο Foxborough της Massachusetts και θα περιλαμβάνει 23 παραστάσεις.

🗓️ 18 Jan 2024

Related Articles