Ο Kendrick Lamar θα μεταδώσει ζωντανά την πλήρη συναυλία του «The Big Steppers» από το Παρίσι

ezgif.com-gif-maker

Ο Kendrick Lamar πρόκειται να μεταδώσει ζωντανά μια πλήρη συναυλία από την περιοδεία του “The Big Steppers” στο Παρίσι αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ράπερ συνεργάστηκε με την Amazon Music για το σόου στο Accor Arena στις 22 Οκτωβρίου, το οποίο σηματοδοτεί επίσης τη 10η επέτειο από το ορόσημο άλμπουμ του «Good Kid, MAAd City».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 2 μ.μ. ανατολική ώρα (7 μ.μ. BST) και θα είναι διαθέσιμη μέσω του Amazon Prime Video, της εφαρμογής Amazon Music και του Twitch. Ο Tim Hinshaw, επικεφαλής του R&B και του hip-hop για την Amazon Music, δήλωσε σε μια δήλωση τύπου μέσω του The Fader: «Ως παιδί από τη δυτική πλευρά του Compton, ακούω το «good kid m.A.A.d city» για πρώτη φορά και βλέπωντας το ταξίδι του Kendrick να γίνεται από ήρωας της γειτονιάς σε παγκόσμιο σούπερ σταρ, άναψε μια φλόγα μέσα μου για την οποία θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Μου έδειξε ότι από πού κι αν ξεκινήσετε στη ζωή, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση θα σας φέρουν εκεί που ελπίζετε και ονειρεύεστε να είστε ».

«Τώρα, 10 χρόνια μετά, είναι σχεδόν ποιητικό ότι δύο παιδιά από την ίδια πόλη με παρόμοια, αλλά διαφορετικά όνειρα έχουν προσγειωθεί στο Παρίσι για να γιορτάσουν όχι μόνο αυτόν τον δίσκο αλλά το τελευταίο επαναστατικό άλμπουμ του Kendrick, «Mr. Morale & The Big Steppers’. Είναι τιμή μας να χορηγούμε αυτήν την περιοδεία και να φέρουμε αυτό το σόου στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.”

Αναθεωρώντας το «Good Kid, MAAd City» το 2012, το NME απένειμε το ρεκόρ με τρία αστέρια και το περιέγραψε ως στερούμενο «την ακατέργαστη απήχηση της μίξης του Kendrick το 2011 «Section.80», αλλά είναι μια υπενθύμιση μεγάλου προϋπολογισμού ότι ο 25χρόνος δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες του».

Τον Οκτώβριο, ο Lamar θα κάνει παραστάσεις στην Ευρώπη, πριν ολοκληρώσει τη χρονιά με περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Δεκέμβριο.

🗓️ 20 Oct 2022

Related Articles