Ο Kendrick Lamar περιγράφει λεπτομερώς την «Από όρους αγάπη» για τα παιδιά του σε μια σπάνια συνέντευξη

ezgif.com-gif-maker-1-7

Ο Kendrick Lamar μιλάει για τα παιδιά του και την άνευ όρων αγάπη που ένιωσε από τότε που έγινε πατέρας. Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό W, ο Lamar μίλησε για την οικογένειά του και τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

«Πολλές φορές, παίζουμε με την ιδέα και δεν ξέρουμε απαραίτητα αν είναι αληθινή, μέχρι να το νιώσεις. Τα παιδιά μου μου επέτρεψαν, στην ανάπτυξή τους ως ανθρώπινα όντα που αρχίζουν να περπατούν και να μιλάνε, να αφαιρέσω το εγώ μου, να ξέρω ότι τα παιδιά μου, επίσης, θα έχουν τη δική τους ανεξαρτησία», εξήγησε ο Lamar, ο οποίος έχει καλωσορίσει δύο παιδιά με την αρραβωνιαστικιά του, Whitney Alford, «Αυτό μου επιτρέπει να καταλάβω την άνευ όρων αγάπη για εμένα». «Θα τους επιτρέψω να είναι ο εαυτός τους. Θα τους επιτρέψω να ταξιδέψουν στον κόσμο και να βιώσουν τη ζωή για αυτό που ξέρουν. Αυτό είναι αγάπη, για μένα”, πρόσθεσε.

Ο ράπερ “Humble” είπε ότι μαθαίνοντας και νιώθοντας αυτή την άνευ όρων αγάπη από τα παιδιά του, όχι μόνο άλλαξε τον τρόπο που εκφράζεται, αλλά άλλαξε τον τρόπο που χειρίζεται τις σχέσεις του με τους άλλους στην αγάπη του χωρίς καμία κρίση. «Όταν το βλέπω αυτό, προσπαθώ να το εφαρμόσω με το πώς εκφράζομαι, πώς βλέπω την καριέρα μου και πώς συναντώ άλλα άτομα», πρόσθεσε ο Lamar. “Τους επιτρέπω να είναι ο εαυτός τους χωρίς καμία κρίση. Τα παιδιά μου μου το έχουν μάθει.” Ο ράπερ δήλωσε επίσης ότι όταν είχε αμφιβολίες για το τελευταίο του άλμπουμ, Mr. Morale & the Big Steppers, ήταν τα παιδιά του που του έδωσαν την τελική ώθηση γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να είναι κάτι που θα τους ωφελήσει στο μέλλον.

«Όταν έφτασα στην ολοκλήρωση και είπα, «μπορεί να το καταργήσω, μπορεί και όχι, δεν πρόκειται να το σβήσω, είναι πάρα πολύ», σκέφτηκα τα παιδιά μου», είπε. «Σκέφτηκα πότε θα γίνουν 21 ετών, ή θα γίνουν μεγαλύτερα στη ζωή, και πότε θα αποκτήσω εγγόνια, ή αν έχω φύγει εδώ και καιρό αυτό μπορεί να είναι προϋπόθεση για το πώς να τα βγάλω πέρα. Αυτή είναι η ομορφιά για μένα. “

Ο Lamar, ο οποίος παρέμεινε αρκετά σιωπηλός όσον αφορά τη σχέση του και τα παιδιά του, φαινομενικά αποκάλυψε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του τον περασμένο Μάιο, με το εξώφυλλο του Mr. Morale & the Big Steppers — την πολυαναμενόμενη συνέχεια του 2017’s DAMN.

Στο εξώφυλλο, ο Λαμάρ, που φοράει κορώνα με σχοινί με αγκάθια στο κεφάλι του, φαίνεται να κρατά την κόρη του, η οποία είναι σχεδόν 3 ετών, ενώ η αρραβωνιαστικιά του, κάθεται σε ένα κρεβάτι, κουβαλάει ένα νεογέννητο. Η Άλφορντ επιβεβαίωσε αργότερα αναφορές ότι το ζευγάρι είχε πράγματι καλωσορίσει ένα δεύτερο παιδί σε μια ανάρτηση για την Ημέρα του Πατέρα, ποζάροντας με τον Λαμάρ και τα δύο μικρά παιδιά τους. Η όμορφη οικογενειακή φωτογραφία δείχνει τον Λαμάρ να γονατίζει δίπλα στην κόρη του, η οποία γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2019, ενώ η Άλφορντ έχει το δεύτερο παιδί τους.

Η Άλφορντ και ο Λαμάρ ήταν μαζί από το γυμνάσιο και αρραβωνιάστηκαν το 2015.

🗓️ 14 Oct 2022

Related Articles