Ο Kaskade θα αντικαταστήσει τον Tiësto ως ο πρώτος DJ του Super Bowl στο μεγάλο παιχνίδι

Ο Kaskade θα αντικαταστήσει τον Tiësto ως ο πρώτος DJ του Super Bowl στο παιχνίδι, με τον τελευταίο παραγωγό να αποχωρεί από τη συναυλία νωρίτερα την Πέμπτη (8 Φεβρουαρίου), επικαλούμενος μια «προσωπική οικογενειακή έκτακτη ανάγκη».

Ώρες μετά την αποχώρηση του Tiësto, ο Kaskade — πραγματικό όνομα: Ryan Raddon — ανακοίνωσε ότι θα συμμετείχε, γράφοντας στο X ότι «Ως παιδί που μεγάλωσε στο Σικάγο παρακολουθώντας το NFL Super Bowl κάθε χρόνο με την οικογένειά μου, αυτή η ευκαιρία να είσαι στην πραγματικότητα εκεί και να είσαι μέρος του είναι απολύτως συναρπαστικό.»

«Το Λας Βέγκας ήταν το δεύτερο σπίτι μου την τελευταία δεκαετία, ως αρχιτέκτονας της δημιουργίας ενός τοπίου που περιλαμβάνει σπίτια και κατοικίες χορευτικής μουσικής ως μέρος του προορισμού του», συνεχίζει. «Το να είμαι ο πρώτος ηλεκτρονικός μουσικός που θα συμμετέχει στην πλήρη εμπειρία παιχνιδιού του Super Bowl που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας μοιάζει σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που εκπροσωπώ την κοινότητά μου».

Ο Kaskade θα περιστρέφεται κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων για το Super Bowl 2024, με τμήματα της απόδοσής του να προβάλλονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Bowl LVIII στο CBS αυτήν την Κυριακή.

Όταν ανακοίνωσε ότι δεν θα παίζει πλέον στο μεγάλο παιχνίδι, ο Tiësto έγραψε ότι «Εγώ και η ομάδα μου ετοιμάζαμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό εδώ και μήνες, αλλά μια προσωπική οικογενειακή έκτακτη ανάγκη με αναγκάζει να επιστρέψω σπίτι την Κυριακή το πρωί. Ήταν μια δύσκολη απόφαση να χάσεις το παιχνίδι, αλλά η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Ευχαριστούμε το NFL για τη συνεργασία και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να προσφέρουμε κάτι απίστευτο μαζί στο μέλλον!».

🗓️ 09 Feb 2024

Related Articles