Ο KAMRAD κυκλοφόρησε το αισιόδοξο single «Feel Alive»

O Γερμανός ποπ τραγουδιστής Tim Kamrad επιστρέφει με την πρώτη του νέα μουσική για το 2023, με το single «Feel Alive». Το κομμάτι έχει σκοπό να δώσει κουράγιο σε όσους περνούν δύσκολες στιγμές.

Το μήνυμα του τραγουδιού έρχεται κατευθείαν από την καρδιά του Kamrad, μια ξαφνική αφύπνιση της αυτοπεποίθησης, της χαράς και της εμπιστοσύνης. Μιλάει για τη στιγμή που ένα βάρος στους ώμους μας παύει να μας βαραίνει και τότε νιώθεις έναν αέρα κάτω από τα φτερά σου και πλέον ο κόσμος επιστρέφει στον αρχικό του δικαιούχο, τον εαυτό σου.

Το νέο του single προσφέρει έναν ήχο που συνδυάζει τη μουσική που συνηθίζαμε να αποκαλούμε indietronica μαζί με νέα beats και μια πιο σύγχρονη παραγωγή που σίγουρα δεν σας περνάει από ότι δημιουργήθηκε από τον KAMRAD, έναν καλλιτέχνη από μια μικρή πόλη της Γερμανίας την Wuppertal.

Με το τραγούδι του «I believe» κατάφερε μέσω της μουσικής του να ξεφύγει από τα όρια της πόλης του και να συνδεθεί με εκατομμύρια ανθρώπους στο κόσμο. To «I believe» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022 και αποτελεί το breakthrough hit του 25χρονου, φτάνοντας στο TOP 10 του airplay chart σε τουλάχιστον 9 ευρωπαϊκές χώρες ενώ έγινε χρυσό και πλατινένιο σε 5 από αυτές, μεταξύ των οποίων η Γερμανία και η Πολωνία.

Η μουσική του KAMRAD δεν κατέκτησε μόνο τα ραδιόφωνα, αλλά και το TikTok, καθώς τα χιουμοριστικά του βίντεο έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές.

Επίσης ο KAMRAD έχει προσωπική εμπειρία με τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία του τα τελευταία δύο χρόνια και το ακούμε και στους στίχους: «’Ένιωθα μουδιασμένος, τώρα νιώθω ζωντανός».

Στα μέσα του 2021 η καριέρα του είχε φτάσει στο ναδίρ αφού τότε εγκατέλειψε την τότε δισκογραφική του εταιρεία, χώρισε τους δρόμους του με τον τότε μάνατζερ του και αυτοί που τον βοήθησαν ήταν οι γονείς του, αφού το βοήθησαν να πάρει δάνειο και να κάνει μια νέα αρχή, η οποία ήταν για να δημιουργήσει μουσική και να κάνει την παραγωγή του «I believe» μόνος του και να περιοδεύσει με τον Nico Santos.

«Όταν διαπίστωσα ότι τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα, ήταν σαν έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους μου. Ο φόβος εξαφανίστηκε και ξαφνικά ένιωσα ξανά ζωντανός» δήλωσε ο ίδιος.

Οι στίχου του νέο του single «Feel Alive» μιλούν για αυτή τη στιγμή και έχουν σκοπό να δώσουν κουράγιο σε όσους βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ή περνούν δύσκολες στιγμές. Το μήνυμα που έδωσε ο Tim είναι το εξής: «Τα πράγματα θα εξελιχθούν προς το καλύτερο, ακόμα και δεν το βλέπουμε πάντα».

Ο Kamrad οδεύει μόνο προς την κορυφή, με την επανεκκίνηση αυτή να αποδεικνύεται επιτυχημένη και το νέο του τραγούδι να είναι μόνο η αρχή όσων αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023. Η χαρά του θα ζωντανέψει ξανά στην σκήνη με το «I Believe European Tour 2023» μια μοναδική στιγμή για το ίδιο. «Το να τραγουδήσω ζωντανά στη σκηνή είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα και είμαι σίγουρος  ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις» πρόσθεσε.

🗓️ 01 Feb 2023

Related Articles