Ο Justin Timberlake και ο Τimbaland θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους με τη Nelly Furtado

Ο Justin Timberlake και ο Timbaland εργάζονται σκληρά για τη δημιουργία νέας μουσικής — και η Nelly Furtado θα μπορούσε επίσης να συμμετάσχει.

Την Τρίτη (25 Ιουλίου), ο Timbaland μπήκε στο Instagram και μοιράστηκε δύο νέες αναρτήσεις. Η πρώτη, μια φωτογραφία του στο στούντιο με τον Timberlake σε μια κλήση FaceTime με την Furtado, και τη λεζάντα: «Da dream team @justintimberlake @nellyfurtado». Το δεύτερο είναι ένα απόσπασμα από τα φωνητικά της Furtado που παίζονται στο στούντιο.

«Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Επιστρέψαμε!!!!!!!!», έγραψε ο Timbo στη λεζάντα της τελευταίας ανάρτησης. Οι νέες αναρτήσεις στο Instagram έρχονται εν μέσω της επανένωσης του Timbaland με τον Timberlake στο προσεχές, έκτο στούντιο άλμπουμ του. Ο παραγωγός μίλησε πρόσφατα με το Variety για τις ηχογραφήσεις για το LP, λέγοντας ότι «όλα ακούγονται υπέροχα. Τώρα είναι πραγματικά δικό του πώς σκοπεύει να το κυκλοφορήσουν. Με έναν καλλιτέχνη του διαμετρήματος του, όλα πρέπει να ευθυγραμμιστούν, αλλά έχει γίνει και έρχεται».

Ο Timbaland πρόσθεσε, “Αλλά τίποτα πολύ βαρύ, απλά δίνοντάς σας αυτό που θα περιμένατε από εμάς: χωρίς υπερβολική σκέψη, οι στίχοι δεν είναι τόσο βαθείς, είναι bob-your-head, dance-to-it μουσική”, σημειώνοντας ότι η μουσική είναι κάπως σαν επιστροφή στο «FutureSex part two», σε σχέση με το αναγνωρισμένο δεύτερο άλμπουμ του Timberlake το 2006 FutureSex/LoveSounds.

Όσον αφορά τη δουλειά της Timbaland με την Furtado, αυτός παρήγαγε το πρωτοποριακό άλμπουμ της Loose, το οποίο περιλάμβανε τις επιτυχίες “Promiscuous”, “Maneater” και “Say It Right”. Ο Timberlake, εν τω μεταξύ, πέρασε τη δεκαετία του 2000 συνεργαζόμενος με τον Timbo στα “Cry Me a River”, “SexyBack”, “My Love” και πολλά άλλα. Τόσο ο Timberlake όσο και η Furtado είχαν επίσης καλεσμένους στο άλμπουμ του παραγωγού το 2007, Shock Value, συμπεριλαμβανομένου του smash collab “Give It to Me”, στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο καλλιτέχνες και πέρασαν δύο εβδομάδες στο Νο. 1 στο Billboard Hot 100 το 2007.

🗓️ 27 Jul 2023

Related Articles