Ο Justin Timberlake εύχεται στον Pharrell Williams για τα 50α γενέθλια του

Pharrell-and-Justin-Timberlake-billboard-1548

Ο Justin Timberlake έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί στον φίλο και συνεργάτη του Pharrell για τα 50α γενέθλια την Τετάρτη 5 Απριλίου.

Ο τραγουδιστής του Can’t Stop the Feeling μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από στιγμές που πέρασε με τον παραγωγό, συμπεριλαμβανομένης μιας αναδρομής τους ενώ δούλευαν μαζί στην πρώτη πεντάδα του Billboard Hot 100 «Rock Your Body» του 2003. «HBD στον αδερφό μου @pharrell. Σε γνωρίζω σχεδόν τα μισά από τα 50 και πρέπει να πω, μόλις ξεκίνησες», έγραψε το πρώην μέλος του *NSYNC στη λεζάντα της συναισθηματικής ανάρτησης.

Οι θαυμαστές της δουλειάς του Pharrell και του Timberlake συρρέουν στα σχόλια για να τους αποκαλέσουν “GOAT duo” και να πουν ότι θα είναι ένας “θρυλικός συνδυασμός για πάντα”. Ο Pharrell δούλεψε με τον Timberlake στο ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του 2002 Justified, αλλά το ζευγάρι δεν ξαναβρέθηκε στα άλμπουμ του JT παρά περισσότερο από 15 χρόνια αργότερα, για το Man of the Woods του 2018, λόγω της πολιτικής της δισκογραφικής, όπως εξήγησε ο Justin σε μια συνέντευξη στην Apple.

«Δεν μπόρεσα να δουλέψω με τον Pharrell εκ των προτέρων — και πρέπει να το πω αυτό με τον σωστό τρόπο, γιατί δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν για τίποτα, αλλά άλλαξε την πορεία των πραγμάτων για ένα λεπτό», είπε ο Timberlake στον Lowe το 2018. «Όλοι θυμούνται τον Clipse. Ο Clipse υπέγραψε στην Jive Records, στην οποία είχα υπογράψει. Δεν ξέρω τι συνέβη με τη συμφωνία τους, αλλά θυμάμαι ότι ο Pharrell ήταν πολύ ανυποχώρητος στο να τους βγάλει από τη συμφωνία, έτσι, από την κατανόηση μου, έγινε πρόκληση για αυτόν να συνεργαστεί με οποιονδήποτε καλλιτέχνη του Jive.”

Μετά τη δουλειά τους στο Man of the Woods, ο Pharrell και ο Timberlake συνεργάστηκαν για ένα video clip στο καλοκαιρινό τραγούδι του Calvin Harris του 2022 «Stay With Me», στο οποίο συμμετείχε επίσης η Halsey.

🗓️ 06 Apr 2023

Related Articles