Ο Justin Timberlake δημοσιεύει το κρυπτικό teaser «EITIW»

Ο Justin Timberlake είχε θαυμαστές να βουίζουν την Τετάρτη (17 Ιανουαρίου) όταν δημοσίευσε κάτι που φαίνεται να είναι μια γεύση μιας επερχόμενης μουσικής εποχής.

«EITIW», έγραψε λεζάντα σε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram από κάτι που μοιάζει με μουσικό βίντεο, με τους θαυμαστές να θεωρούν ότι το σινγκλ θα ονομάζεται «Everything I Thought It Was». Οι Redditors εντόπισαν ακόμη και μια αίτηση εμπορικού σήματος που κατατέθηκε από μια μυστηριώδη LLC στις αρχές του περασμένου έτους για αυτή τη φράση, καθώς και για το “Everything I Thought It Was…A Sonic Film”.

Μια αφίσα που εμφανίζεται στο καρουζέλ του Instagram λέει “MISSING” στο επάνω μέρος και “HAVE YOU SEEN THIS MAN?” Οι λεπτομέρειες της γλώσσας στο μάγουλο περιλαμβάνουν: « “Age: Infinity; Height: Feels like 10′ tall; Weight: Up; Eyes: Precision; Hair: Depends”.» Στις 8 Ιανουαρίου, οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι όλες οι αναρτήσεις στον λογαριασμό τou Justin Timberlake στο Instagram είχαν σβήσει. Το μόνο πράγμα που έμεινε ήταν μια φωτογραφία προφίλ του Timberlake, η οποία έδειχνε τα μάτια του να στέλνουν ένα διαπεραστικό βλέμμα στον καθρέφτη ενός αυτοκινήτου.

Εάν ο Timberlake κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ, θα σήμαινε το έκτο άλμπουμ του και το πρώτο του μετά το Man of the Woods του 2018. Αυτό το πρότζεκτ σημάδεψε το τέταρτο συνεχόμενο Νο. 1 του στο Billboard 200, όπου βρέθηκε στο chart για συνολικά 19 εβδομάδες. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ στις 2 Φεβρουαρίου, εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl LII στη Μινεάπολη.

Τον Σεπτέμβριο, ο Timberlake επανενώθηκε με τον *NSYNC για να κυκλοφορήσει το soundtrack του “Better Place” για το Trolls Band Together, σηματοδοτώντας την πρώτη μουσική κυκλοφορία του γκρουπ από το 2002 (όταν έφτασε το remix των Neptunes του “Girlfriend”, με τη συμμετοχή της Nelly).

🗓️ 19 Jan 2024

Related Articles