Ο Justin Bieber θα τραγουδήσει στην κηδεία του Takeoff των Migos

Ο Justin Bieber φέρεται να έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην κηδεία του Takeoff στο State Farm Arena της Ατλάντα αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με μια πηγή, ο Bieber θα ανέβει στη σκηνή στο μνημόσυνο του ράπερ Migos, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου. Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοσή του παραμένουν σπάνιες, ο Justin Bieber πιθανότατα θα είναι ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα που θα τραγουδίσουν για τον Takeoff. Ο Καναδός τραγουδιστής δεν έχει κανέναν δίσκο μαζί με τον Takeoff, αλλά δούλεψε με τον Migos στο “Looking For You” του 2014, καθώς και στο κομμάτι Culture III “What You See”.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ατλάντα V-103, ο Jesse Curney III της Χριστιανικής Εκκλησίας New Mercies θα φιλοξενήσει την συναυλία εις μνήμη του Takeoff στην αρένα χωρητικότητας 20.000 θέσεων και θα ξεκινήσει αμέσως στις 12:00 μ.μ. ET. Ο Curney μίλησε πρόσφατα στον αέρα για τον ντόπιο της Ατλάντα, του οποίου η οικογένεια ήταν αφοσιωμένα μέλη της εκκλησίας του, ενώ περιέγραψε τον θάνατό του ως τραγικό πλήγμα για την κοινότητα.

«Λυπήθηκα πραγματικά όταν άκουσα τα νέα», είπε σε μια δήλωση. «Ο Κίρσνικ είναι πιστό μέλος από τα 10 του χρόνια. Αυτός και η οικογένειά του ήταν ενεργοί και ένθερμοι υποστηρικτές της εκκλησίας και της κοινότητας».

O Takeoff πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Χιούστον του Τέξας, τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για έναν πυροβολισμό «λίγο μετά τις 2:30 π.μ.». σε μια τοπική αίθουσα μπόουλινγκ όπου είχε γίνει παιχνίδι με ζάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε σύγκρουση, ακολουθούμενη από πυροβολισμούς, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Χάρις επιβεβαίωσε στην έκθεση νεκροψίας του Takeoff ότι το μέλος των Migos πέθανε από «διατρητικά τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι και στο χέρι». Ακόμη, δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Ένα μικρό μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τη στενή οικογένεια και τους φίλους του Takeoff να τελούν αγρυπνία υπό το φως των κεριών για τον ράπερ. Τίμηθηκε επίσης με μια τεράστια τοιχογραφία στην πόλη του από τον καλλιτέχνη γκράφιτι Armondo “Ape” Monoletti.

🗓️ 09 Nov 2022

Related Articles