Ο Justin Bieber μοιράζεται νέα στιγμιότυπα με τη Hailey Bieber: "Luv U Baby"

justin-bieber-hailey-bieber-grammys-2022-b-billboard-1548

Ο Justin Bieber εμφανίστηκε στο Instagram αυτό το Σαββατοκύριακο για να μοιραστεί μερικά ηλιόλουστα στιγμιότυπα με τη σύζυγό του, Hailey Bieber, μετά από εβδομάδες κουτσομπολιά στο διαδίκτυο σχετικά με μια υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ της Hailey και της πρώην κοπέλας του Selena Gomez.

Σε ένα ζευγάρι φωτογραφιών που ανέβηκαν την Κυριακή (12 Μαρτίου), η Hailey φαίνεται να αγκαλιάζει τον Justin σε μια βάρκα, κουκουλώνοντας μαζί του με μαγιό. «LUV U BABY», έγραψε ο Justin στη λεζάντα της ανάρτησής του. Η Hailey σχολίασε φωτογραφίες με ένα emoji χεριών που φτιάχνουν μια καρδιά.

Το μοντέλο είχε πρόσφατα γίνει πρωτοσέλιδο μαζί με την Gomez για το δράμα που προέρχεται από διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την περασμένη εβδομάδα, η Gomez – η οποία είδε μια ώθηση στις ροές ήχου κατά απαίτηση στις ΗΠΑ εν μέσω της κουβέντας – ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να είναι πιο ενσυναίσθητοι. «Παρακαλώ, να είστε πιο ευγενικοί και να λάβετε υπόψη την ψυχική υγεία των άλλων», είπε η Selena σε ένα σεμινάριο μακιγιάζ μέσω του TikTok. «Η καρδιά μου ήταν βαριά και θέλω μόνο καλό για όλους. Όλη μου η αγάπη.”

Δείτε παρακάτω τα νέα στιγμιότυπα του Justin και της Hailey στο Instagram.

🗓️ 13 Mar 2023

Related Articles