Ο Justin Bieber εμφανίζεται στο μουσικό βίντεο της SZA για το «Snooze»

Η SZA έκανε πρεμιέρα το μουσικό βίντεο για το «Snooze», στο οποίο συμμετέχει και ο Justin Bieber και άλλοι καλλιτέχνες. Το βίντεο την βλέπει σε διάφορα ρομαντικά σενάρια -αγκαλιές, χορός, παρέα και  καβγάδες – με διάφορους άντρες, όπως ο Bieber, οι ηθοποιοί Woody McClain και ο Young Mazino του Beef και ο παραγωγός και τραγουδοποιός Benny Blanco (ο οποίος έχει επίσης συνεργαστεί με τον Bieber επίσης όπως και με την ίδια τη SZA).

Η SZA είχε πειράξει το βίντεο νωρίτερα αυτό το μήνα και ένα κλιπ από τα παρασκήνια περιλάμβανε ένα νέο, ακυκλοφόρητο τραγούδι που έπαιζε πάνω από το υλικό.

Η SZA έχει παράδοση να υπονοεί νέες κυκλοφορίες στο τέλος άλλων μουσικών βίντεο. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την επιτυχία της του 2020 «Good Days» στο τέλος του μουσικού βίντεο για το «Hit Different», ενώ το κομμάτι της επιστροφής της «Shirt» το 2022 είχε προεπισκόπηση στο Instagram και στο outro του μουσικού βίντεο «Good Days», πυροδοτώντας μια πρόκληση χορού TikTok. Στη συνέχεια, στο τέλος του μουσικού βίντεο «Shirt», η SZA συμπεριέλαβε ένα απόσπασμα του «Blind».

Σε άλλες ειδήσεις της SZA, η Hayley Williams της Paramore είπε ότι στέλνει μηνύματα στην R&B αίσθηση «εβδομαδιαία» ζητώντας της να συνεργαστούν μαζί.

«Νομίζω ότι το «Garden» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι της SZA», πρόσθεσε ο Williams. «Αλλά επίσης, όλοι οι δίσκοι της, είναι δίσκοι που μπορείς να βάλεις και [δεν έχεις] παράλειψη για μένα».

Σε μια κριτική πέντε αστέρων του δεύτερου άλμπουμ της SZA «SOS», η NME περιέγραψε τον δίσκο ως «ένα άλμπουμ επιστροφής που αξίζει την αναμονή», προσθέτοντας: «Το πρώτο άλμπουμ της Αμερικανίδας σταρ σε πέντε χρόνια – και το τελευταίο της, – είναι απέραντη, υπέροχη και σπάνια κάνει λάθος.»

«Φτιάχνω το καλύτερο άλμπουμ της ζωής μου για αυτό το επόμενο άλμπουμ», είπε η SZA στο Flaunt το 2020, προσθέτοντας ότι «θα ήταν το τελευταίο μου άλμπουμ».

🗓️ 29 Aug 2023

Related Articles