Ο Jungkook των BTS κυκλοφορεί το single soundtrack «Dreamers» για το Μουντιάλ 2022

Jungkook-BTS-15623491574-1068x712

Ο Jungkook την περασμένη Κυριακή μοιράστηκε το νέο του single «Dreamers», το οποίο είναι και το επίσημο κομμάτι του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022.

Οι θαυμαστές έμειναν συγκινημένοι καθώς το μέλος του BTS Jungkook δημοσίευσε το κομμάτι Dreamers, το επίσημο soundtrack του για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022. Οι BTS δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter μια ανάρτηση από δύο φωτογραφίες του Jungkook με μια λεζάντα που έγραφε [#오늘의방탄] FIFA World Cup Qatar 2022™ Opening Ceremony with #JungKook 천재꾀꼬리가 Dreamers 무대 찢어따..😇✨, “Το  Dreamers έχει κυκλοφορήσει #Dreamers2022 #JungKook”.

Ο Jungkook είναι ο πρώτος Ασιάτης μουσικός που ερμήνευσε τον επίσημο ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA. Στο παρελθόν, καλλιτέχνες όπως η Shakira και ο Enrique Iglesias είχαν αυτή την τιμή.

Οι στίχοι του τραγουδιού λένε, “Κοίτα ποιοι είμαστε, είμαστε οι ονειροπόλοι/Θα το κάνουμε να συμβεί γιατί το πιστεύουμε/Κοίτα ποιοι είμαστε, είμαστε οι ονειροπόλοι/Θα το κάνουμε να συμβεί γιατί μπορούμε να το δούμε /Αιτία σε αυτόν που κρατά το πάθος, σεβασμός ω ναι/Αιτία σε αυτόν που πήρε τη μαγεία, σεβασμός, ω ναι.”

Αντιδρώντας στο τραγούδι, ένας θαυμαστής έγραψε στο Twitter: Ας το πάμε στην κορυφή, ένα τόσο ανεβαστικό τραγούδι με αυτά τα φωνητικά, αυτά τα κρουστά…” “Πες στον Jungkook ότι είμαστε για πάντα περήφανοι για τον αιώνιο καλλιτέχνη μας. Η φωνή του είναι τόσο δυναμική και όμορφη, o καλύτερος τραγουδιστής τον κόσμο».

🗓️ 21 Nov 2022

Related Articles