Ο Joe Jonas και ο Khalid συνεργάζονται στο κομμάτι  "Not Alone" για την ταινία "Devotion"

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει από αφοσίωση, είναι οι βετεράνοι. Ο Joe Jonas και ο Khalid κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά για το μουσικό βίντεο της μπαλάντας τους “Not Alone”, από το soundtrack της νέας ταινίας του Jonas Devotion, με τους PEOPLE. Ακριβώς την ώρα για την Ημέρα των Βετεράνων, το βίντεο που σκηνοθετήθηκε από το Quran Squire τιμά όσους έχουν υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις και επίσης δίνει στους θεατές μια κλεφτή ματιά στη νέα ταινία.

«Σίγουρα μιλήσαμε για την ιδέα να γυρίσω αυτό το βίντεο ως διαχωρισμό των δύο παθών μου από τη μουσική και την υποκριτική», είπε ο Joe, 33 ετών, για το κλιπ. “Δεν υποδύομαι έναν χαρακτήρα σε αυτό το βίντεο, είμαι ο εαυτός μου. Αλλά θέλαμε το βίντεο να μιλάει με το ακατέργαστο συναίσθημα του τραγουδιού, έτσι τα πάντα, από τα ρούχα μέχρι να έχουμε ένα από τα αεροπλάνα που χρησιμοποιήσαμε στην ταινία. “

Το εικαστικό, που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή, έφθασε λίγες ώρες αφότου το δίδυμο μοιράστηκε το συγκινητικό κομμάτι, το οποίο γράφτηκε από κοινού με τον Harv και τον Ryan Tedder. Σε αυτό, ο Jonas και ο Khalid ανταλλάσσουν στίχους καθώς τραγουδούν παρακολουθώντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα και το βίντεο βοηθάει να το δούμε αυτό.

Γυρισμένο στο Hanger 21 στο Fullerton της Καλιφόρνια, το εικαστικό “Not Alone” δείχνει τον Jonas και τον Khalid καθώς παίζουν μπροστά από ένα πραγματικό αεροπλάνο που χρησιμοποιείται στην ταινία Devotion, η οποία φτάνει στους κινηματογράφους στις 23 Νοεμβρίου. Σε άλλες σκηνές εμφανίζονται βετεράνοι των ΗΠΑ καθώς κάθονται μεταξύ τους και να αναλογιστούν τις εμπειρίες τους.

«Πώς μπορούμε να μεταφέρουμε το συναίσθημα από ένα βιβλίο, στο σενάριο, στην ταινία, σε ένα μουσικό βίντεο», ρωτά ο Squire σε ένα κλιπ από τα παρασκήνια που μοιράστηκε με τους PEOPLE. «Αυτό το επίπεδο αφοσίωσης σε αυτό που θέλεις να δώσεις από τον εαυτό σου, όλοι πρέπει να το θυσιάσουμε κάποια στιγμή στη ζωή».

Μιλώντας για το πώς ο Khalid ασχολήθηκε με το κομμάτι, ο Jonas μοιράστηκε ότι αυτός και ο σταρ της R&B είναι φίλοι για λίγο καιρό και ότι «φέρνει τόσα πολλά στο τραπέζι». «Το να συμμετέχει σε αυτό το συν-συγγραφικό και επίσης η όμορφη φωνή του που είναι μέρος αυτού το έφερε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο», είπε ο Jonas. Ο Khalid ένιωθε παρόμοια για να είναι μέρος του τραγουδιού. “Είμαι πολύ ευγνώμων που ο Joe με προσέγγισε για να γίνει μέρος αυτού. Νομίζω ότι το μήνυμα είναι πραγματικά ξεχωριστό”, είπε. “Η ταινία, μου λέει, είναι απίστευτη. Ανυπομονώ να τη δω μόνος μου. Και αυτή είναι απλώς μια όμορφη εμπειρία παντού. Καλές δονήσεις, καλοί άνθρωποι, καλή ενέργεια. Και ανυπομονώ για εσάς παιδιά να ακούσω το τραγούδι και να δω την ταινία».

Η ταινία, σε σκηνοθεσία JD Dillard, ακολουθεί την ιστορία του Jesse Brown (Jonathan Majors), του πρώτου μαύρου που πέταξε στη μάχη για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας. Δημιουργεί δεσμό με τον συνάδελφο του αεροπόρο Τομ Χάντνερ (Γκλεν Πάουελ) καθώς οι δυο τους καταλήγουν αντιμέτωποι με το ασύλληπτο, καθώς ο ένας καταρρίπτεται πίσω από τις γραμμές του εχθρού και ο άλλος αναλαμβάνει μια αποστολή διάσωσης με ένα άτομο.

«Είναι μια ιστορία για το να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς της κοινωνίας και να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς του φόβου μας και την κληρονομιά που αφήνει», είπε προηγουμένως η Majors, 32 ετών, στο PEOPLE.

Στο Devotion, ο Jonas παίζει τον ρόλο του Marty Goode και προηγουμένως μοιράστηκε ότι ήταν ένα “πραγματικά ιδιαίτερο έργο” για αυτόν σε προσωπικό επίπεδο. «Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μερικούς απίστευτους ηθοποιούς που με προκάλεσαν πραγματικά και θέλετε να ενισχύσετε το παιχνίδι σας γιατί λέτε: “Ω, αυτό είναι διασκεδαστικό, αλλά αυτό θα είναι μια πρόκληση” και θέλεις πραγματικά να σεβαστείς την τέχνη του», είπε ο Jonas. «Η ιστορία είναι όμορφη και ανυπομονώ να το δουν όλοι».

https://people.com/music/joe-jonas-khalid-not-alone-music-video-premiere-devotion-movie/

🗓️ 14 Nov 2022

Related Articles