Ο Joe Jonas γιορτάζει τα γενέθλια της Sophie Turner με μια ρομαντική ανάρτηση

joe-jonas-sophie-turner-paris-fw-2022-billboard-1548

Ο Joe Jonas έκανε μια ρομαντική ανάρτηση στα social media στη Sophie Turner για τα 27α γενέθλιά της την Τρίτη (21 Φεβρουαρίου).

«Here’s to More Nights Being Real With You@sophiet… Happy Birthday», έγραψε ο τραγουδιστής των Jonas Brothers πάνω από ένα στιγμιότυπο story, το οποίο απεικόνιζε το ζευγάρι να απολαμβάνει ένα ζεστό δείπνο υπό το φως των κεριών σε ένα υπαίθριο εστιατόριο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της ηθοποιού του Game of Thrones. Πριν από τρεις εβδομάδες, ο Τζόνας μοιράστηκε επίσης στην συζηγό του κατά τη διάρκεια της τελετής Hollywood Walk of Fame, λέγοντας αξιαγάπητα: «Sophie, what up, homie? You’re my partner in crime, you keep me motivated and inspired every day. I strive to be as cool as you. You got any plans after this».

Μετά από αυτή τη σημαντική στιγμή, η Turner επέστρεψε την αγάπη στον Joe και τα αδέρφια του σε μια δική της ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Να βλέπω τη σκληρή δουλειά και την αγάπη και το φως που φέρνετε στη μουσική σας. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια σκληρής δουλειάς το αξίζετε τόσο πολύ. Είμαι τόσο τυχερή που σας έχω σαν οικογένεια. Είμαι περήφανη για σας κάθε μέρα».

Ο Joe και τα αδέρφια του ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή για την κυκλοφορία του πέμπτου τους στούντιο σετ The Album, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου μέσω της Republic Records. Το βασικό σινγκλ του LP, “Wings”, έρχεται αυτή την Παρασκευή (24 Φεβρουαρίου). Σε μια αποκλειστική συνομιλία με το Billboard News, ο Joe περιέγραψε το τραγούδι ως “εισαγωγικό” στο The Album καθώς και “μια καλή είσοδο” στον ήχο της επερχόμενης τους μουσικής.

🗓️ 23 Feb 2023

Related Articles