Ο Jinyoung των GOT7 ανακοίνωσε το ντεμπούτο του σόλο άλμπουμ «Chapter 0: WITH»

Ο Jinyoung των GOT7 πρόκειται να κυκλοφορήσει τον πρώτο του σόλο δίσκο «Chapter 0: WITH» στις 18 Ιανουαρίου.

Ο δίσκος πρόκειται να τιμήσει την ανάμνηση των 10 χρόνων από το ντεμπούτο του Jinyoung και θα τον κάνει το τελευταίο μέλος των GOT7 που θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ. Το tracklist θα αποκαλυφθεί στις 16 Ιανουαρίου.

Από τότε που έφυγε από την JYP Entertainment, ο Jinyoung έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές K-dramas και ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του The Devil Judge του 2021 και των δύο σεζόν του Yumi’s Cells, μαζί με το Yaksha: Ruthless Operations του Netflix.

Το «Chapter 0: WITH» σηματοδοτεί την πρώτη σόλο μουσική του Jinyoung από το «Dive» του Ιουλίου 2021 και θα τον κάνει επίσης το τελευταίο μέλος των GOT7 που θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ. Και τα επτά μέλη του boyband υπέγραψαν με διαφορετικά πρακτορεία μετά την αποχώρησή τους από την JYP Entertainment στις αρχές του 2021 και έκτοτε επικεντρώθηκαν στις σόλο προσπάθειές τους, αν και ενώθηκαν ξανά τον Μάιο του 2022 με ένα ομότιτλο μίνι άλμπουμ.

Εκτός από τον Jinyoung, το πιο πρόσφατο μέλος των GOT7 που κυκλοφόρησε σόλο μουσική είναι ο Yugyeom, ο οποίος κυκλοφόρησε το ψηφιακό σινγκλ «Ponytail» στις 2 Ιανουαρίου. Ο τραγουδιστής αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία στην Ασία με πολλούς συνεργάτες της AOMG όπως οι Simon Dominic, Gray, Lee Hi και άλλοι.

Σε άλλες ειδήσεις της K-pop, το boyband MONSTA X έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους με το 12ο μίνι άλμπουμ τους «Reason», μαζί με ένα μουσικό βίντεο για το βασικό σινγκλ «Beautiful Liar». Το κομμάτι γράφτηκε από κοινού από τα μέλη Hyungwon, Joohoney και I.M.

🗓️ 11 Jan 2023