Ο Jin των BTS ερμηνεύει το "The Astronaut" ζωντανά για πρώτη φορά με τους Coldplay στη συναυλία στο Μπουένος Άιρες

Ο Jin των BTS παρουσίασαν την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του νέου σόλο σινγκλ του «The Astronaut» μαζί με τους Coldplay στη συναυλία του συγκροτήματος στην Αργεντινή την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Η Big Hit Music επιβεβαίωσαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στη σελίδα Weverse του BTS ότι ο αστέρας της K-pop θα εμφανιζόταν κατά τη στάση της περιοδείας του Chris Martin και της Co. Music of the Spheres στο στάδιο River Plate του Μπουένος Άιρες. Το sold-out σόου της Παρασκευής, το οποίο έφτασε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του “The Astronaut” στις υπηρεσίες streaming, μεταδόθηκε ζωντανά σε 3.5000 κινηματογραφικές αίθουσες σε περισσότερες από 80 χώρες.

Το “The Astronaut” που γράφτηκε από κοινού από τους Jin και Coldplay, αποκαλύπτει τον ροκ ήχο σε «μέγεθος γηπέδου» για τον οποίο είναι γνωστό το βρετανικό γκρουπ, μαζί με τα σταθερά, χαλαρωτικά φωνητικά του Jin. Πριν από το ζωντανό ντεμπούτο του, ο Martin των Coldplay μοιράστηκε την ιστορία της προέλευσης του νέου σινγκλ με το κοινό της Νότιας Αμερικής.

“Πριν από περίπου έξι μήνες, ένα από τα μέλη των [BTS”] με κάλεσε και μου είπε: “Πρέπει να φύγω από το συγκρότημα τον Δεκέμβριο για δύο χρόνια για να πάω στον στρατό στην Κορέα, γιατί αυτοί είναι οι κανόνες εκεί”, είπε ο Μάρτιν. Και είπε: Χρειάζομαι ένα τραγούδι που να αποχαιρετάει όλους για λίγο και να τους λέει ότι τους αγαπώ. …Είπα λοιπόν, ‘Εντάξει, θα κάνουμε ένα τραγούδι μαζί.’ Αντί να ανησυχώ γι’ αυτό, νιώθω τόσο ενθουσιασμένος γι’ αυτό, τόσο ευγνώμων για αυτή τη σχέση που έχουμε με τους BTS. Μετά έφτασε αυτό το τραγούδι και μου είπαν: «Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια μας — ας το δώσουμε σε αυτόν τον κύριο»».

Οι BTS συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τους Coldplay στο σινγκλ “My Universe” για το άλμπουμ του 2021, Music of the Spheres. Το κομμάτι έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του Billboard Hot 100, και έγινε το πρώτο Hot 100 Νο. 1 από δύο γκρουπ, το καθένα από τα οποία και ένα τραγούδι.

🗓️ 31 Oct 2022

Related Articles